Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si ti ziv i zdrav sve skoro sto je iz Chaina-Kina sadrzi otrove samo rzliocitih porijekla,a i pokoji kinezcic se nadje jer ne zna se vise odakle sve ne vire ti mali ljudi,da bog sacuva koliko ih ima,pa mogu prvo svoj narod trovati pa onda truju i ostale,jer valja to sve proizvesti.Opet jadna sirotinja koja to pravi i kupuje.
Mozda roba iz BIH sadrzi stetne materije po zivot po sistem po sve tipa Brankovic, Tihic, Silajdzic, Ganic, Reis D.O.O itd itd. Da je te materije ukinut i u karantenu stavit e onda bi bilo lakse i umrijet od kineske robe.
Roba iz kine NE sadrzi stetne materije, ona malo sadrzi stetne materije, i malo je radioaktivno..
Koji kretenski naslov...jedino vrijedno spomena ovdje...
A mozda i ne sadrzi. Nikad se ne zna.
Papa je mozda katolik ...
Cigarete iz Hrvatske mozda sadrze stetne materije...
pa normalno da sadrzi