"365 dana bezvlašća"
0
"Revolucija nam se ne diže"
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome to Bosna i Hercegovina: Jedna država, 2 entiteta, 3 predsjednika, 10 kantona, 14 vlada, 183 ministarstva, 85 političkih partija, 50 boračkih udruženja, 13 sindikata, 2 policije, 3 akademije nauka, 2 penziona fonda, 3 obrazovna sistema, 3 telekoma, 3 elektroprivrede, 550 000 nezaposlenih, 630 000 penzionera, 450 000 raseljenih, 75% siromašnih, 65 000 državnih uposlenika i neutvrdjen broj ubica, dlera, lopova... Dobro nam došli!!!
Nema puno fajde ali svaka čast , nešto makar radite, a ovaj narod je u hibernaciji teškoj, vjerovatno jer je izgubio vjeru da moze biti bolje. Revolucije i ako budu ne mogu biti dalje od kantonalnih revolucija ili u najboljem slucaju entitetskih. Sve sto je na drzavnom nivou blokira se zbog Međunarodne zajednice i njene blokade BiH i puštanju Srba i Hrvata da rade ovo što rade, ali jačanje Turske na međunarodnom planu će doprinijeti i našoj boljoj situaciji. Ajmo drvlje i kamenje
Podrzavam u potpunosti ovo... Vi koji ne podrzavate ovo zivite u sadasnjosti bez pogleda na buducnost.. Pa nasa djeca unuci ce ispastati ako nesto MI ne promjenimo, ako se ne zrtvujemo za slobodu i mir tj. za funkcionalnu drzavu,stabilnu drzavu..
ceracemo se! dedovi nam dodjose do drine,mi predjosmo a unuci ce da zavrse posao b a l i j e iz avlije
Kakav sjajan performans. Dobio sam prolitis kada sam pogledao klip...
Meni ovo lici na pozoriste. Pozoriste za narod koji je izabrao to sto sada kao ne valja. Nonsens. Cuj alternativno vijece ministara. Glupo i besmisleno. Ucinite nesto na mikro planu \"alternativci\". Mora davam je pocelo nedostajati donacija pa se sad kao treba boriti za bolje sutra. Zalosno.
tata mi je bio komunista,a ja sam odrastao u pamuku.rekli su mi da cu biti uzorni omladinac i da me ceka fotelja.Sada bihdizao revoluciju,ali ako moze neko drugui da je izvede za mene a ja cu pravo u fotelju rezerviranu za crvenu burzoaziju....Doduse ,sada su nasi na vlasti pa nam revolucija i netreba!
Semihaaaaaaaaa! Tajooooooooooooo! Ostavkaaaaaaaaaaaaaa! smrt fasizmu sloboda narodu!
A kurcina ?
Alen Useinovski Sarajevo Mješovita Srednja Elektrotehnička Škola Sarajevo
eh...ne dize se ni meni sinko....ima vec dva\'es godina
EVO ODAKLE TVOJ DOKTOR SAKUPLJA GENIJALNOST, SHEREM MU SE NA UMJETNOST http://www.youtube.com/watch?v=RBHZFYpQ6nc
koja hrpa levaata i ubleha, satro umjetnika, predvodenih plagijatorom Damirom. Sikter
sto sam sita ovih umjetnika koji znaju samo doljevati ulje na vatru. pa hajd kandidujte se i pravite drzavu kad ste tako pametni. bavite se svojim poslom. najlakse je sjediti i traziti tudje greske. slazem se da nije ok sto vijeca ministara jos nema ali nisu krive sve politicke stranke. budite malo realni!!
Lopovi od bakira, komšića, radmanovića pa dalje, dabogda ovo sve potrošili na ljekove
Sve go lopov, j. e, bem nas kako glasamo, ako nije namješteno.
Treba im dati platu od 780 km , bez ikakvih privilegija. Sami če otići.