Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bashka margareta hadzic hahahaha garant gurbetka-baalinka-firaunka
Margu za premijerku, čelična lejdi. Da je imala zakonodavnu vlast nikada ne bi pucala na policiju. Ps dajte Margi vlast i žena više neće pucati. bolje i ti nego uslovna.
uh kako bi to ameri otresli
kad ste joj sina mirsu pustili iz zatvora pa bolan pustite i nju da nas više ne gnjavite
Sudeci po naslovu sad je ovo kao bio obracun... M.a.m.u vam j.e.b.e.m...
Koja rekonstrukcija, sad ce iskonstruisati da je sam pistolj ispao i izranjavao momke iz jedinice... Eto nam, nama drage domovine... Margu i one koji su joj omogucili da bude takva, treba uhvatiti i kuhati im ruke i noge u vreloj vodi te nakon oporavka postupak ponavljati...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Trebali su je ubiti specijalci i riješiti se otpada, na sudu će dobiti neku blagu kaznu.
Krimi rad !
Seems like *puts on sunglasses* she heard the killer coming...YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
ja sam procito naslov i sve mi je bilo jasno