Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeli rejs da se preispita duhovno stanje, javili mu da SDA polako pada, pa da se pogura malo kroz dzamije
Ne volim kad se ljudi jedan dan u godini mole i mole Boga za oprost. Dakle, 364 dana u godini grijesis i onda jedan dan molis za oprost i to je to. Ne volim ni kad mi o moralu i ljudstvu pricaju oni za koje je evidentno da se protuzakonito bogate na racun necijeg vjerovanja, ne volim kad se govori da se opstanak moje drzave vidi na broju posjetilaca dzamijama...sve to ne volim ali cutim. Sabur.
A koga briga sta ti volis, gledaj svoja posla.
Najgore ovi sto klajnaju i poste ko fol a oderali bi te sad pa sad zle duse prljavoga srca i lete u dzamije u prve safove
Nije vjera samo jedan dan . Bosnjo vazda samo neke krivine ganja . A i ne zna se tacno kad je Lejletul Kadr . Fino je u hadisu receno TRAZITE JE u zadnjoj desetici ramazana u neparnim nocima .
..., dok IZ preispituje svoje finansijsko stanje. 🤣
Munafici nemaju ogledalo…
okle znate da je veceras moze biti bilo koja neparna noc
jedan od okupatora Islamske zajednice u Bošnjaka
Preispitaj ti Reise svoje duhovno stanje, a lahko ćemo mi svoje. Stranka SDA te prati i podržava te ima velike planove s tobom. Kažu sve ispite si položio u stranci što si imao ali izgleda da dolaze sve teži ispiti, jedan od njih će biti izdaja naroda, pa izdaja domovine i na kraju dolazi izdaja vjere. Ako sve ispite položiš zapitaj se šta time sve kod stranke dobivaš a šta sve ostalo zbog toga gubiš?! Obraz nema cijenu, kad se jednom zaprlja ne može se više oprati!
neka ovu noc oprosta zelja... Allah podari svima zdravlja srece bericeta Amin..
Preispitaj ti one koji ce ti biti za Bajram.namaz u prvim safovima
Cudi me ovakva recenica od nekoga ko je podrzao Fadilovu kradju i testiranje respiratora na nasim sugradjanima.
Pa želi da kaže da se i mi preispitamo da li mislimo isto kao on ako ne onda da da -Everyone thinks like me we must be our own sheep-
Šuti Allaha ti ne vuci me za jezik
Ja vodim na glasanje svoje staratelje. Što se mene tiče "džaba navodiš vodu na vodenicu". Od Bošnjaka ste napravili dvije skupine koje se gore nepodnose od četnika, priznao to sebi neko ili ne.
najveći ublehaš od svih Reisova do sada
Onaj ko podrzava lopove i kriminalce neka preispita svoje duhovno stanje. Sta mislis Kavazovicu o tome?
pa prošle godine smo ga preispitali, čak i u njemačkoj nova auta ide svake 2 godine na tehnički ... prestrogo vam je to, dovoljno je svake 3 godine ili po potrebi