Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezil ul ulema IZ BiH nije clanica UN sta se petljs gdje ti nije mjesto, mozes samo steti nanijeti vjernicima. Imaju drzavni organi BiH koji o tome treba da brinu. Tvoje je da brines o vjersko zivotu Bosnjaka vjernika. Ne trci pred rudu Efendija ili podnesi ostavku i formiraj stranku i onda politicari koliko hoces.
pa nije ni predsjednik PDP-a pa se petlja. Vama smeta sve sto IZ uradi
Kada je ova generalna skupština UN-a?
Ovi imaju kapacitet i moc da okupe Bosnjake ,znaci BiH Ulema i Rejs , ono juče peta,podančka klasa u Bošnjaka ,ko bi bio lud da se podčini ublehama
Rezolucija kada se i donese ona će biti mrtvo slovo na papiru Isto kao i presuda za Genocid! Efekti genocida ako nisu uklonjeni apsurdno je raspravljati o bilo kojoj rezoluciji. Svjetski poredak je potpuno urušen. Neke rezolucije važe , a neke ne, Zato smanjite euforiju oko toga.
Cim se dinese rezolucija logicno je da ce se znati ko je pocinio genocid