Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se bavi vjerom i iskljucivo vjerom ne bi bio na politickoj vjetrometini. Vrlo jednostavno.
Agresivni ateisti i pijandure u napadu na Reisa. Grudvu je bacio hadžija.
Mislio sam da ne moze biti gori od Mustafe Cerica,ali nazalost dokazao je da moze. Kakva je to IZ na cijem celu je skoro 30 godina samo dva covjeka dosad !? A na celu Sabora te iste zajednice sjedi osoba iz visokih struktura SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Reisa bih pitao samo jedno, kako da ja kao Musliman koji nisam simpatizer stranke SDA postujem autoritet vjerskog poglavara ako se isti ponasa kao bakirov podanik? Gospodine Kavazovicu nije vam u opisu radnog mjesta da iskazujete politicke stavove i zloupotrebljavate poziciju koju obnasate.
Nije ni čudo da Bosanski katolici i pravoslavci smatraju da Bosanski muslimani žele unitarističku državu tj. džamahiriju s obzirom na to kako i na koji ih način predstavljaju ovi na -IĆ
Imaju tri stvari Koje Mi se ne svidaju kod Reis efendije Sto nije adekvatno reagovao kao vrhovni poglavar IZ,prvo nije reagovao za ubistvo dzenana memica,drugo za tuzbu protiv srbije Sto je bakir izdao,trece zasto je Bas on morao da vjenca bakirovu kcerku to je mogao i uvazeni Muftija,onda se pitam sta je sa sirotinjom Sto kod njih ne vrsi vjencanje itd.itd.
Stali su na stranu desničara što je po islamu nedopustivo, a reis želi isti tretman 'svete stolice' što je opet smiješno i neislamski
Kada je tek dosao na mjesto reisa, Kavazovic je zabranio imamima promovisanje politike u dzamijama, ali svi oni koji su redovni na hutbama, mogu svjedociti da se to od pada SDA u Sarajevuu promijenilo, i da se politika vratila u dzamije, nazalost.
Lično mislim, da bi vsi Reisovi svijeta trebali i papu i ostale vođe mirnim putem trebali pozvati u Islam. Pa ako prihvate, hvala Allahu, a ako ne, pa u Allaha je jedino Islam prava vjera.
Ti i jesi blento blentavi. Nepismeni hudnjak kog treba žaliti.
Prije dolaska Austrougarske u Hercegovini je bilo 90% pismenog muslimanskog stanovništva na Arebici. Reziltat austrugarske kolonizacije je 10% pismenih u BiH 1910. Dolazak Austrugarske je označi odlazak muslimanske intelektualne elite za Tursku pa stim u vezi uvod u članak ne stoji.Mostar je bio grad s najvećim brojem hafiza u Evropi.
Vjera je postala komercijala ali kazu stari ljudi ima Boga da je ko biber pametnom dosta…
Slobodno Bošnjaci afirmišite SDP i NiP malo SDA u opoziciju dok im mlađi kadrovi pošteniji ne zamjene Salkiće Genjce ostalo sa Bismilom pogasiti čuj Muhamed Čankušić Komunistička stranka zemljo Indijo
Efendija, drz se duhovnog, odmakni od svjetovnog. Ne sakrivaj se ispod ahmedije.
Vako se to kaže Rejsu malo mudrije diplomatski umjetnički Braćo moja draga Bošnjaci moji mili Amerika 350 miliona a dvije stranke vas 2 moliona a stranaka na pretek eto vam SDP SDA iNip umanjite malo opet imate više nego USA evo pogledajte našu braću Hrvste izrokaše osnivača 90 setke
Reis Kavazović na političkoj vjetrometini: Otvaranje tabua i borba na sve ili ništa ---- Jel´ to on otvori najveci moguci tabu dokaz postojanja boga? Ako ga dokaze bicu njegov sljedbenik, do tada nit njegov nit Baketov a bogami nema ni krisijanizacije Bosne i Hercegovine kako bi to htjeli sVrbi i ´rvatine😁😂🥳🥳🥳.
NEPOTREBNA UJDURMA OKO REISA. COVJEK NIJE NISTA RUZNO REKAO. S OBZIROM SA/PORED KAKVIH ZIVIMO DA SMO PAMETNI ZAKON O ORUZJU BI BIO KAO U SAD i ne bi se ponasali glupo., PUNO JE KRITICARA/PAPAKA ! Da li vi vidite vojnika u Bakiru, Dodiku, Covicu, Niksicu, Denisu ili Reisu itd. Nema tu vojnika, samo mlate praznu slamu. Na celo SDA trebamo sposobna oficira a ovu talasiku otjerati !--TREBAMO NOVE SPOSOBNE LJUDE KOJI SU BILI I HOCE BITI VOJNICI.
Kada izglasamo Becirovica jasno cemo reci ko je lider Bosnjaka, pa nek se Reis slobodno prebrojava tada
NEPOTREBNA UJDURMA OKO REISA. COVJEK NIJE NISTA RUZNO REKAO. S OBZIROM SA/PORED KAKVIH ZIVIMO DA SMO PAMETNI ZAKON O ORUZJU BI BIO KAO U SAD i ne bi se ponasali glupo., PUNO JE KRITICARA/PAPAKA ! Da li vi vidite vojnika u Bakiru, Dodiku, Covicu, Niksicu ili Reisu itd. Nema tu vojnika, samo mlate praznu slamu. Na celo SDA trebamo sposobna oficira a ovu talasiku otjerati !
Jesi li se prebrojao? Treba se prebrojavati :)