Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plan karadzica lanetullahi alejhi je bio da protjera,poubija sve MUSLIMANE u BIH,zlotvor,zlocinac kao vampir zeljan krvi on karadzic i ratko mladice lanetullahi alejhi i svi oni koji su ih podrzavali bili su uvjereni u uspjeh jer su bili do zuba naoruzani od 7 do 77 godina,sve sto je moglo nosit pusku,i danas sanjaju isto jer krv su osjetili nevinu i zele je jos.
@gooUser1578413040 lanetullahi alejhi...?piši po srpski bre da te ceo svet razume...
Nijemci su imali nacizam i 99% ih je podržavalo i odgajano 15-20 g. da su iznad svih drugih u svijetu i to jedino Gebels lažima, mržnjom i propagandom. I malo je trebalo da im je uspjelo. Ovo na Balkanu je i sa više divljaštva, primitivnije mržnje , podvala i laži na sve strane još i gore, a u pozadini svega je samo pljačka, otimačina i sve zlo što uz to ide...
TangoIznadSarajeva da nisi zaboravio zarez između 1 i 2
Vlaski lobiji ne miruju, pokusavaju napravit neke price o najvecem kasapinu nakon drugog svjetskog rata u Evropi, kako bi ga amnestirali. Ali ne, on ce struhnut u zatvoru vlasine!
Kada su Rimljani pokorili Ilirik,narod koji imje naj vise davao otpor (Breuci)raseljeni su diljem sadasnje Ukrajine,Rumunije.Danas to isto se je desilo sa Muslimanima u BIH.Znaci da je postojao plan,Srbi misleci kako su nas protjerali i pobili da je sa tim zavrseno da su rijesili nas.Istjerali ste nas iz Bosne ,ali nemozete Bosnu iz nas.Rastu nove generacije Bosnjackih intelektualaca,mi smo tu.Mi se ne kupujemo za jednu milostu da bih dali glas izdajnicima Bosne i Hercegovine.
dabogda on na njoj i njenima prakticirao šta je na nama prakticirao, dabogda im hitler u paklu crtao portrete, jer i adolf je umjetnik inače bio
Ko izgubi mec cesto trazi krivca u drugom.
Jadan je genocidaš Jadovan Dabić i oni jadovani genocidaši koji ga podržavaju.
on je ismijan u tom eseju, nisu uvidjeli zenin sarkazam
kojim povodom kritikovat tamo neku spodobu sto pise o ovom ljudskom izrodu kad svako malo kod nas se pojavljuje slika o zlocincu. Samo objavljivanje njegovih slika je jos jedno ponizavanje zrtava.
Jessica zna kako staviti svoje ime na mapu.. Nije važno kako ce te pamtit, nego da te pamte bilo kako.