Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci palite traktore eto vehabija hahahah. nastavlja se druga etapa uskoro musliman iz RS-a
Kad smo zivjeli po istilahu, nismo valjali Skutoru ni Vlahu, kad postasmo teroristi, mi smo opet za njih isti. Bosnjo klanju sad pobodi, i nikome vis ne godi !!!!!
Ovi Alijini su izgubili osjecaj realnosti. Stavili su tablu Ramallah pred ulaz u Sarajevo, a bune se sto se ne kao Izrael, vec kao Ga za.
Problem je što si ti u okruženju, a umislio si sebi da si Izrael sa Amerikom iza leđa. Daleko od istine...
@@EU I mis smo za da se naprave 4 entiteta. Neka ostane RS, a dodaju AP ZP, HZ HB i eto i Alijinim jedan. Necemo ni mi sa tim t e r o ri s t i m a!
Za EU manje-vise, ali napravice im 4 entiteta, a onaj vahabijski zatvoriti hermeticki.
Ako ovo ne usvoje, nema im u EU.
kada su Turci pobijedili gdje su oni sada mi slavimo Cara Lazara i Milosa Obilica kao i svakog onog ko je makar jednog Turcina olesio a ova dvojica prije noego sto stradase su naslagase pofino u zadnjem ratu takodje imamo heroja koji su svoj zadatak obavili posteno
\"Nas cilj islamizacija muslimana, nas moto, vjerovati i boriti se\". Sto su trazili...pa i dobili. Dobrodosli u srednji vijek!!! Tamo smo krenuli, pa samo sto nismo stigli, bujrum.
Ovo c e t n i c i predlazu samo zato da se ne bi zabranio vehabizam. Niko od bosnajckih politicara nece udovoljiti njihovom zahtjevu, jer bi se to odrazilo na izbore. Ustvari pravoslavnim g e n o c i d a s i m a i treba vehabizam, oni su ga i instalirali uz pomoc stranih sluzbi kao sto je britanska, koje su tradicionalno p r o c e t n i c k i orjentisane. Oni ce vehabizmom postici ono sto nisu uspjeli oruzjem, klanjem, g e n o c i d o m, pljackom, embargom na uvoz naoruzanja. Smrt g e n o c i d n o m v e l i k o s r p s t vu i vehabizmu!
ISLAM JE TERORISTICKO-SATANISTICKA SEKTA!!!!!!!!!!!! MUSLIMANI SU KRMAD!!!! ALAH JE VRHOVNA KRMACA KOJOJ MUSLIMANI KLANJAJU!!!! DZAMIJA JE NAJSMRDLJIVIJI SVINJARAC!!!!
dosta mi je vise ovog ponizavanja. zar mi moramo trpiti da nam se rugaju iz RS-a svaki dan zato sto nemamo jakog politicara da se suprotstavi Dodiku? zato cu u oktobru zaokruziti BROJ 12
to dodo samo nastavi i pojacaj bezbjednost oko vlade,ko god je izazivao dobro prosao nije,srbija menstruacija!
Jedan od veoma rijetkih kvalitetnih prijedloga iz ove inace \"grozne\" stranke. Nazalost se time pokusavaju sakupiti poeni pred izbore... Medjutim sam de facto ZA ZABRANU VEHABIJA I SELEFIJA!!! MARS U PUSTINJU!
Ne dirajte OBILICA, dovoljna mu je kazna sto vidi na ovom portalu i lijeci komplekse jadnik. To sto je retardo, ruzan i misli da je pripadnik nebeskog naroda nije razlog da ga napadate, bitno je da je ovdje prisutan i da cita.