Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka prvo igrade novu zgradu, pa ovu sruse.
Vala bi i bio red da se napravi ta cesta.Od Kovacica do Alipasina kao da po makadamu vozis
samo naprijed , što više ovakvih proekata svima je bolje.
Kkao u svakom projektu ili nekom investiranju bice pranje novca i ugrdanje od nekoliko procenta . Samo da stanri ne izivse , a želim da ujedno uspije i ovo i da građani bude zadovoljni :))
do sada su mogli napraviti dvije iste ovakve pored ove. ali naravno, ceka se da vidi koga se moze prevariti, ko sta moze capiti, moze li se kakav stancic izvuci... svak se tu vidi.
"_Građevinska vrijednost izmještanja zgrade je oko tri miliona KM." 3 miliona KM??? Ovaj projekt će biti dugo na čekanju, jer para nema. Možda jedino da stigne kakva dobacija. Ili kredit? Sve su ovo pusti snovi, bar za sada, a možda i ubuduće, jer para nema. :))))
Već su jednom pokušali s prevarom,mzamjenski stanovi dok se zgrada ne izgradi. Naravno, dok se svi ne usele u novu zgradu ni pod razno ne trebaju napuštati postojeću. Neophodno je ovu cestu proširiti na četiri trake, kao što treba produžiti četiri trake od bivšeg Mercatora dalje prema Ilidži. Ali problem izlaska iz Sarajeva ostaje najveći prometni problem. Zahvaljujući partijskim poznanstvima, Penny je okupirao decenijama čuvami prostor za cestu (i tramvajsku prugu ka Vogošći, ako se još neko sjeća tog projekta). Mislite li da će iko dirnuti u te brojne objekte inrušiti ih? Ne, vlast za nas ima rješenje - svakim danim sve tješnje Sarajevo.
Koji debili ruse zgradu da bi dobili jos jednu saobracajnu traku..Bolje je valjda praviti brzu cestu-Stup-Buca potok-tuneli Ciglane....Ruse zgradu da smanje guzve a semafor svako 50.metara....Kod nas su cudni gospodnji putevi drzavnog novca otetog od gradjana....
Kakve veze ima Stup i Buća potok s Grbavicom?
A ko ce im stvari prenijeti ??
ahahaha ruse zgradu prave dzamiju
sad drugovi,prilika za izmusti drzavu,posadite sto vise voćki,cvijeca,sve se to placa :-)