Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti mi komentar covijece, to je i poenta foruma.....DARIO JE U PRAVU, ADMINISTRATOR SAMO BRISE KOMENTARE SRBA I HRVATA..... DO JAJA VAM JE TA ZAJEDNICKA DRZAVA.....Zivjela R.S. i Herceg Bosna
jos nesto, dodo nemoj biti glub ko nas rahmetli alija, za rat nije potrebno dvoje.
cuj dodu treba za predsjednika bih , dodu treba za za predsjednika robijasa.. ovaj vo radi samo iskljucivo za sebe i tako zrtvuje sudbine jeden cjele srpske genereacije, nama u sarajevu i nije tako lose realno gledajuci i zato ne treba se ni buniti jer dodo vodi bitku koju nikad nece pobjediti, ali naravno da se trudi sto duze da ostane na slobodi , na kraju krajeva ko to i nebi radio, jer kad ga strpaju u zatvor uzimaju mu lovu koju je pokrao i na kraju je sve bilo u zalud sto je radio , zato pokusava da sto vise nacionalista stavi iza sebe koji ce mu kasnije sluziti kao masa za pordaju kad pritisci budu neizdrzljivi. ova posjeta beogradu konkretno pokazuje da i u matici svih genocida nema vise ozbiljnog politicara koji ce da se bavi sa dodikom.
Misliš da ti možeš raditi šta hoćeš, a da niko neće krenuti na tebe, uvaženi premijeru Dodik ? Preživjeli smo jedan rat, nećemo se sad bojati drugog ako je to potrebno da tebe zaustavimo i spasimo BiH - dovoljna je jedna osoba da nas digne na noge pa makar ratovali kamenjem.
Od takvih bošnja kao ti koji su hrabri preko interneta ne treba se plašiti. Ti bi prvi razgulio preko grane da zapuca.
haha pa fino predajte oruzije Armija RBiH va,m garantuje sigurnost itd itd, haha ukinucmo ti mi tu rs mamu ti j.. pa ga ratovao il ne ratova nama isti k
dodu i treba za predsjednika bih. jer kad bi dodo radio za bih, ka sto radi za rs, gdje bi nam bio kraj! dole nesposobi, dodu za predsjednika, 4 godine, bez ikakvih rotacija.
Dodu za predsjednika BiH....
kad jedna budala slusa samu sebe, i sama slijedi svoj put, to je problem samo te jedne budale, ali sto je veci broj normalnih ljudi pod \'\'x\'\' okolnostima izlozen visokom autoritativnom utjecaju vise od jedne budale , kao u \'\'slucaju\'\' politicke bh pozornice nametnute od \'\'x\'\' centra moci, pod \'y\' okolnostima, to je veca objektivna opsta opasnost epidemije ludila kompletnog drustva. benigno naivni dodik nije sposoban dobacit tako \'daleko\' i shvatit da je i sam u zamci vise od jedne budale.
Ukinuti GTRS!!!!!!!!!!!!!
treba ukinuti GTRS
Pa vi ste od pamtivijeka amebske zrtve,sve vam neki neprijatelji a pogotovo kad imate u planu krast tudju zemlju i domovinu,sto se debeli lopov s laktasa pretvorio privremeno u jaganjce ali krvavih ociju! BiH4EVER!
Dario: urednice jeli ga zato placas da blokira komentare srbima i hrvatima. @Dario konjino, evo ja sam Bosanac pa i meni blokira komentare. I otkud znas da blokira Srbima i Hrvatima? Jeste vi ti u nekom internet klubu u grupi pa vam ne proplazi ni jedan komentar? A da se ti upitas malo zasto je to tako ?
Naravno da nisu , a ako MUNGOS opet sta isprovocira dobice poklon koji ce biti vrlo kratak i eksplozivanNema JNA a i da ima nece biti vremena za nikakvu vrstu \"bebe\"ni Markala.AFERIM!!!
Svi koji prizivaju aveti rata \'\'u ime naroda\'\' ili u bilo cije drugo ime osim u vlastito, zreli su za robiju ili ludnicu.