Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugasite ih..i svi ćemo biti sretni..finansiramo ublehaške TV kuće , od naših para.. Akoe ne mogu sebe finansirati zašto postoje uopće.. ionako su u službi stranka koje su na vlasti..jedni odu drugi preuzmu
ne ne, do toga ne smije doći.. kako ću gledati šestorazredne kanadsko-njemačke filmove, a kako ću pratiti jednu utakmicu engleskog premijeršipa(mada mi se cini da su i to ugasili) , kako ću pratiti bh premier ligu, kako ću pratiti europsko prvenstvo gdje zvuk ide tri sata ispred komentatora, i sve to uz najkvalitetniju sliku od 240 p !
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
O samom kvalitetu slike. Stvarnost je da nam je Neki lik Širer ili tako nekako skrojio kapu, pokupio milione gunti i nestao. A recimo RTVF BiH u svojoj kući plača kiriju i zakup opreme. Znači krivica je do onoga ko je sve to dozvolio. Sem toga RTRS, pravi novu zgradu i od opreme koju su "zarobili" u ratu napravili RTV kuću. Razmislite malo Osim toga na EPP programe koji se emituju iz komšiluka niko ne plača poreze. Razmislite i o tome. Koliko kablovskih operatora u Srbiji emituje program Federalne TV i tako redom.
Najveći dio komentara odražava samo mišljenjeautora. No, zanemaruju činjenicu da bi se onda prepustili RTV kućama iz komšiluka i država bi ostala bez svoga JA. Prijedlog je samo podloga za rasturanje BiH. Ovi komentatori su svakako protiv BiH i ne samo to! Oko nas još uvijek nije prestao medijski rat, trebamo li se prepustiti OBN-u PINKU, te još nekim TV " kućama", koje su pod uticajem nezna se koga sve.
Ja sam za promjenu modela naplate takse,javni servis treba da je jak,u svakoj normalnoj drzavi to je obaveza gradjana,kod nas je orobkem sto samo 20% gradjana i to iz Federacije placa javni servis. Naplatu treba napraviti preko platne liste isto kao sto se uplacuje za socijalno i zdravstveno,treba napraviti najmanje 3 kategorije 1 kategorija su oni koji imaju neto platu preko 1000 km,oni trebaju placati 5 km taksu,2 kategorija su ljudi koji imaju platu manju od 1000 km,oni trebaju placati 3km,3 kategorija su penzioneri koji trebaju placati 1 km. S ovakvim modelom placanja nebi bilo neplacenih racuna,potrazivanja po sudu,nebi se opterecavali telecom operateri i sto je najvaznije placala bi cijela BiH.
Ma treba ukinuti i signal svejedno se nema šta gledati
mater im jebem.. kolko su para od naroda dobili na guzove preko ovih taksi.. mogli su 3D tehnologiju uvesti. a ne ovako 2 puksela po metru kvadratnom..oci mi ispadnu.
Jedino sto je na ovim tv dobro je teletex i nista drugo
Treba ugasiti sva 3 javna emitera u BiH! Ne prikazuju nista kvalitetno a sluze samo u svrhe promocije politickih stranaka
Kad pomislim na Brazil i da će nam ovi prenositi sa kvalitetom slike iz 70-ih... hm tuga
Treba imati jednu drzavnu tv,al dobru napucanu filmovima,sportovima,a ne u 23:59 kraj programa dno dna od televizije
Toliko para se dane ovim Tv kucama,a nista novo nikakvog extra filma samo serije glupe cak i utakmica slabo ima znaci dno dna pa se mi zapitamo gdje idu tolike nase pare.
...zadnji put sam pogledao nekog od ovih emitera u prošlom stoljeću...
feedralna televizija je najgora tv na svjetu ,po čitav dan serije i reprize dnevnika ,nisam pogledala dobar film 2 mjeseca.prije su bar puštali partizanske filmove ,pa haj i nekako se gledalo,a ovo sa hrvatskim serijama odron.nemaju para za plate,a svake godine otkupe po 2,3 hrvatske serije i jednu tursku. da nisu hrvatima napunili đepove sa propalim projektom zvani stela il zora dubrovačka,serije koje uopšte nisu trebali puštati nekako ,jer su predosadne.sjeca li se sad neko lare ,nedaj se nina i tako tih serija koje su tako pompezno najavlljivvali ?
...ja se bogami sjećam da se ne kaže đep...
commi kretenu jel ti ne vidiš dobro, napisala sam ĐEP !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da bi reklamiranje proizvoda trebalo zabraniti kao u severnoj koreji. A to ako vi mislite da ima "besplatne televizije" grdno se varate. Sve to vi, gradjani placate. Primer: reklamira se neka čokolada odeš i kupiš je za 2KM...ili prašak za pranje veša ili bilo šta..platis cenu proizvoda u koju je uracunato 10 do 15 procenata za marketing. Znaci ako mesecno potrosis 200 KM 20 do 30 ode raznim televizijama, novinama i ostalim medijima za reklamu
Koliko radite za SDA treba vam ukinuti signal da ne postojite.