Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nas Trio fantasticus, svaki put kad nas neko posjeti hocu da umrem od sramote kad ih vidim kako se ufate u red...
Sad im pustiti komaraca iz Orasja kako bi se to razbacalo
NATO porokajte Srbiju, počeli su opet o Radio antenama i urotama o zapadnim silama, CIA, FBI, NLO, KHR , MI6...
Kod nas dodju samo da pojedu porciju cevapa na carsiji, sto njih briga za nas i nasu buducnost..Cudo je i ovaj dosao ne znam ko jos hoce da suradjuje sa ovim nasim politicarima i lopovima.. Nema ovdje buducnosti dok god narod ne podigne revoluciju, jer narod je stvorio drzavu i politicare a ne oni narod !
Kada oni kontaju obici malo ovaj narod zahvacen poplavama u ovim teskim trenucima, mozda dok se sve ocisti, mozda se boje komaraca i zmija i pacova, a mozda ne haju nikako za narod!
valjda je prije popio tabletu za smirenje i protiv mučnine...
Tip je nekoliko puta izgovorio riječ "harp" a simultani prevodilac je rekao "belaj".
NATO ima jaku opermu,svaka pomoc je dobrodosla u ovim teskim vremenima!!!!
Ima ima, i na nama isprobavaju!
i na kraju ce zakljuciti sve isto kao svake godine pa onda opet u krug. 2009: "Vidit cemo ako cemo podrzavati put BiH ka NATO i EU integraciji" 2010: "Mozda cemo podrzavati put BiH ka NATO i EU integraciji" 2011: "Mislimo da cemo podrzavati put BiH ka NATO i EU integraciji" 2012: "Podrzavamo put BiH ka NATO i EU integraciji" 2013: "Defintivno podrzavamo BiH ka NATO i EU integraciji" 2014: ... And repeat. Ublehasi.
mlate praznu slamu, ne zna se jel zatvoreniji put eu ili nato-u, nato je posebno zatvoren za primanje novih članica,ne planiraju proširenje...
NATO bas planira prosirenje sada kad je Putin prestao igrati igrice. Neboj se, NATO-u su uvijek potrebni ljudi kojih ce se zrtvovati za njihove ciljeve. Problem u NATO integraciji je kocenje iz RS-a jer znaju ako BiH postane clanica, nemaju sta traziti od odcjepljenja. A ovaj Rasmussen levat je dobro svjestan tome i zbog toga samo nam trosi vrijeme sa ovim ublehama. Ako stvarno hoce da nam pomogne ka Nato, onda uvesti sankcije politicarima koji to koce (oni u vladi Cetnikistana) je dobar prvi korak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije ovog sastanka SDA: Zalaganjem Bakira omogucena pomoc BiH, DF: Komsic osigurao sredstva svim pogodjenim gradjanima, SNSD : Radmanovic posvecen Republici Srpskoj, SBB : Bakir opstruirao NATO u pokusaju pomoci, Komsic sve nijemo posmatrao U wc-u iza zatvorenih vrata predsjednistvo BiH ujedinjeno sa pitanjem " Dje smo mi tu ?"
Nisam mislio SBB vec Dnevni Avaz, upss pa isto je :)
kako ih nije stid da svaku posjetu iz svijeta ova tri uhljupa dočekuju zajedno, vjerovatno čovjek ne zna ni kome šta treba pričati. onaj koji predsjedava treba ostati ostala dvojica nek se sklone da nas ne brukaju i ne prave cirkus
Hajd' u kolo zaigraj pored mene ti da si naš Rasmusen neka znaju svi...
Kod nas dodju samo da pojedu porciju cevapa na carsiji, sto njih briga za nas i nasu buducnost..Cudo je i ovaj dosao ne znam ko jos hoce da suradjuje sa ovim nasim politicarima i lopovima.. Nema ovdje buducnosti dok god narod ne podigne revoluciju, jer narod je stvorio drzavu i politicare a ne oni narod !
Anders Fogh Rasmussen ti ne znas gdje si dosao hoces, da i tebe ogule ko sto su nas ogulili, bagra manipulatorska ! Nek nam je Bog na pomoci !
.....MAKNITE HAAARP IZ SRBIJE I BALKNA ....PRESTANITE SHRATI O POMOĆI KAD STE NAM OVO RADILI VEĆ 15 GODINA......
A ovaj srpski ...._NebojsaRasmusen_........, dali ce sad reci pa moze u NATO , da usvoji u rs po kratkom postupku ..!
hahahah........Vijest o Predsjednistvu Drzave u sporednim a u udarnim Orasje dva puta...pisurija od portala
ja i jos je tu naravno Bijeljina i visokoenergetski keks u udarnim vjestima