i na kraju ce zakljuciti sve isto kao svake godine pa onda opet u krug. 2009: "Vidit cemo ako cemo podrzavati put BiH ka NATO i EU integraciji" 2010: "Mozda cemo podrzavati put BiH ka NATO i EU integraciji" 2011: "Mislimo da cemo podrzavati put BiH ka NATO i EU integraciji" 2012: "Podrzavamo put BiH ka NATO i EU integraciji" 2013: "Defintivno podrzavamo BiH ka NATO i EU integraciji" 2014: ... And repeat. Ublehasi.
mlate praznu slamu, ne zna se jel zatvoreniji put eu ili nato-u, nato je posebno zatvoren za primanje novih članica,ne planiraju proširenje...
NATO bas planira prosirenje sada kad je Putin prestao igrati igrice. Neboj se, NATO-u su uvijek potrebni ljudi kojih ce se zrtvovati za njihove ciljeve. Problem u NATO integraciji je kocenje iz RS-a jer znaju ako BiH postane clanica, nemaju sta traziti od odcjepljenja. A ovaj Rasmussen levat je dobro svjestan tome i zbog toga samo nam trosi vrijeme sa ovim ublehama. Ako stvarno hoce da nam pomogne ka Nato, onda uvesti sankcije politicarima koji to koce (oni u vladi Cetnikistana) je dobar prvi korak.
Prikaži sve komentare (30)