Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćete li ih zamoliti, sa šlagom
Jel RAK prihvatio da građani koji su na sistemu napajanja Elektroprivrede BiH plaćaju RTV taksu preko računa za utrošak el.energije, a što se kosi, kako svi znamo, sa svim zakonima u BiH i F BiH, pa ako jeste to prošlo, eh onda nek se nadaju da će im Srbi dati i klinac od ovce umjesto"kazne"..
Od cega da plate?Krmad koju uzese ljudima zbog neplacanja davno pojeo mile i bratija djikanska:))))
Pitanje: Što je to zajedničko svim pandur četnicima ? Odgovor: To 100 % svaki svaki policajac koji se po nacionalnosti izjašnjava kao srbin.
Il ce laktaski Baja da peva NEMOZE NAM NIKO NISTA
Pevo ne pevo platiti nece,to je poenta svega.Probaj ti da ne'platis racune sa bilo kojom pjesmom pa ces vidjeti kako ce ti pjesma prisjesti