Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva slučajnost u mene se pas isto zove .
dežurna dvorska budala na laktaškom dvoru ,kad treba odalamiti kakvu glupost
Jadna vam ta genocidna sumska kad si ti cobane fa.si.sti.cki neki faktor u njoj !!!!! SIKTER SMR-DO
nabijem te na q.ur.ac Vlašiću, tebi i to što ti zoveš politikom.
Seoska varalica.
Pa je li moguce da pored Gmizavac.info vise iko ziv jos prenosi nebuloze ovog mentalnog bolesnika? Zloupotrebljavati na ovakav nacin bolesnog covjeka krsi se sa svim etickim standardima u novinarstvu.
60godina i ne zna progovorit dok mu Mile Ronhil ne kaze sta ce reci. Pu.
Hahahah, kakva vijest! Pa koga uopste briga sta mlatara ovaj sizofreni fasista! Jedini ko bi trebali voditi brigu o tome jesu oni koji se bave problemima mentalnog zdravlja stanovnistva.
Zacepi svi! Rajko Vlajko je najveci borac za prava kamenjaraca. Veci cak i od Mladicevog autenticnog Rvata Emila Vlajkija.
Rajko Vasić, napredni grafički radnik, stolar, slikar, dizajner, enigmat, fudbaler banjalučkog drugoligaša Krajina, strijelac gola u Madridu, televizijski novinar, ratnik, posljednji ministar informacija Republike Srpske..... ovaj radio sve i svasta. ko dusko dugoushko u onom crtanom kada prica necaku gdje je bio i sta je radio
e moj rajko vi to jesti vi odozgo kacete jednom svatiti da nas obicni narod samo lazete mi sa tobom dodikom radmanovicem bosicem i ostalima nikad necemo doziviti bolji zivot podjelili ste nas vi zar je bitno jel slavo ili kristo
rajkec opet nije popio bobice.
Kakva je manipulacija staviti pravog čovjeka na odgovarajuće mjesto.Njemu bi vjerovatno više odgovarala kakva budala.
Rajko sa mamom sam ti pajko.
Genocidni vlah teske kategorije mamu mu Genocidnu...