Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je meni smiješan ovaj Raguž na neki ovcast način, valjda radi one čičkave kosice, pa kad je i licemjer to čini sa onim njegovim zabrinutim izrazom na licu, koji toliko nasmijava, čak kad su i ove uistinu ozbiljne i tužne prigode u pitanju.
Najveće džubre je ovaj Martin Raguž!
razmisljam kako je stvar u tome sto je tako tesko zaliti ove nase politicare, sudije, doktore kad umru...jer su ogromna vecina za zivota bili lopovi, pokrali za sebe i svoje bliznje....i kako onda zaliti?! zao mi je sto je umro, ali tesko je zaliti.. ...zadnji put kad mi je iskreno bilo zao sto je umro je bio onaj sudija Salem Miso (cini mi se da mu je tako ime bilo)...
Ne treba ih zaliti .. vec proklinjat, pljuvat i mrtva tijela im na otpad bacat ..
Fahro Radojica, k'o ker, sjedio na vrhu sale iza novinara-stvarno nema smisla da takav akademik bude u zapecku
Volio je prije svega od mojih poreskih uplacivanja da ode avionom u Dojceland na lijecenje
Adnane kako te nije sram sada govoriti o tome.
Razbojnik je razbojnik. Jal ziv jal mrtav. Nema oprosta grijesniku. Neka gori u paklu.