Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Martin Raguž je trebao proći za mjesto Hrvatskog člana Presjedništva BiH !!!
na osnovu čega?? 25 000 hrvatskih glasova?
Velika šteta sto ovaj Martin nije u predsjenistvu jer je gospodin pravi i drzavnik
Relativno je nebitno što je Raguž izgubio. Sa Bakirom u predsjedništvu i SDA u vlasti nema nikakvog napretka. Jedino je SDA bolja sama, nego SDA-SDP koalicija. A vrlo je lako moguće da se to opet desi. Najvjerovatnija koalicija po meni SDA-SDP-HDZ u FBiH, pa i na državnom nivou. Jedino ako im zahvali koje mjesto pa če ugurat joše neku mizeriju.
Martine, ne posustaj, vaše vrijeme tek dolazi. Ubrzo će građani shvatiti koliko su glupi i šta imje donijelo insistiranje na nacionalističkim strankama.
Ćao Martine, sadi tikve!
Dolazi Herceg Bosna.
Jeli se još nadaju u pobjedu u HDZ 1990? hahahha
Danas ja u busu kad meni se neka baka unijela u facu, vise ociju nego zuba i kaze: " Fala Allahu SDA nam pobjedio, imsalah jescemo mi zlatnim kasikama". Pri put u zivotu doslo mi da nekog pljunem. Saberem se i okrenem, kontam pa ni zuba nemas a jela bi zlatnim kasikama.
Oke idemo cjepati sad sta se ceka kopajmo sebi rupu koju smo trazili.....
cestitke martine dobio si ti bitku, ćović će ionako u zatvor
Martine, svaka ti čast, a i Čović će zbog tebe morati drugačije pjevati. :Respect:
bošnjaci se debelo zayebali. sda im na vlasti, a čović već najavljuje izbornu jedinicu za hrvate . kmeeeeekmeeeeeee.
Već najavljuje izbornu jedinicu???? Hahah mi uložimo vitalni nacionalni interes i prc.... ko i za kanal na hrvatskom jeziku i niz drugih stvari. Što kukavica Čović nije 2010 bio kandidat za Predsjedništvo. Znaš kako bi prošao :) Mi smo svoje za 8 godina ostvarili. HDZ je bio opozicija u Predsjedništvu 8 godina :D
tješi se zulfo tješi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
martine znaj, da svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj .
Svaka cast Raguz...
ne možeš ni uz pomoć bošnjačkih glasova pobijediti čovića.. a sad idi povlači crte ahihihihihi.
kmeeeeekmeeeeeekmeeeeeeeee.. heljp jurop, heljp nato, heljp ju en.
A sada Herceg Bosna!