Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić-tvorac trećeg entiteta. Vidjeli smo sa Komšićem kakvu građansku državu zamišljaju Bošnjaci.
A kakvu to ? Kojim potezima je Komšić, ili vlada Federacije kompletno išla na štetu Hrvata ?
Spucajte mu koji minus, ne moze ovo biti top komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komsic je Lagumdzijina ideja i maskota kojom je neutralisao kriminalnog Covica, a Komsic izdao Sdp, postao Bakirova maskota i vegetira politicki na konstitutivnosti plemena u Bih, a fol se zalaze za gradjansku drzavu.
Hrvatima nije jasno da je Komšić spasio raspad BiH,jasno im je al im nije jasno.Da je još u predsjedništvu Čivić,sa Dodikom,jadna bi nam bila majka,rasturili bi je za heftu dana.Da se to nebi desilo,ponovo lemo glasat za Komšića,a ko nevoli BiH svoju drzavu,put pod noge,u vašu lijepu
Kakva suverena kad dva od tri hoce da je nema, ili sanjaju da naprave feudalnu drzavu.. al NICIJA nije do zore gorila!!!
NARODE BIRAJTE PAMETNO AKO NE ZBOG SEBE VEĆ ZBOG MLADIH STOP KORUPCIJI I KRIMINALU
Bravo, tacno tako
Kad je bilo u interesu RH po USK su dijelili putovnice a sad kad se Ibrahim izjasni Hrvatom onda se lazno izjasnjava???
dotakao se i Sefera Halilovica u negativnom kontekstu,Praljak mu je heroj,Boze Raic ne
Stankovic je legenda novinarstva, jedan od najboljih. Slaven je bezveze politicar
KOMSIC JE ZA COVICA PRVO POSTEN COVJEK DRUGO ZLATNI LJILJAN STO COVIC KAO UPRAVNIK LOGORA NEMOZE BITI NI COVJEK NITI BILO STA SAMO ZLO.
Nema poštenih političara
Bez obzira na to sto je ovaj ovdje u pravu, sve stranke sa nacionalistickim predznakom i politikom treba zakonom zabraniti.
Kaže Raguz, borim se za Hrvata,a onda za čovjeka Zaključak,ili nisu ljudi ili su možda vanzemljci ovi UZPovci.Allahu dragi svašta u tvojoj bašči.
Gospodin Komsic je sa ili bez Covica veliki GOSPODIN koji zasluzuje sve pohvale . Dok se sve razvijenezemlje ureduju po Regijama kod nas hoce drugi nacin .
Svidja mi se ovaj naslov ! Neda mi se dalje anlizirati ! Sve nacionaliste i nacionalne stranke poslati na smetljiste historije !!!!
Ovo je bolno. Katolik je hrvat i po toj logici su svi katolici na planetu hrvati. Isto tako i za srbe i muslimane. Ejjj kako to boli kad te svi nazivaju Bosancem a ti fol eto nisi. Bosanske njuške koje bi rado bili rvati i srbi. Wtf
Djecko ti hoces da si dijaspora u vlastitoj domovini. Nikakve veze covic i komsic nemaju. Radi se o dvije potpuno suprotne politike. Covic je za podjele i razgranicenja a zeljko za zajednicki zivot. Ti dodjes kao neka lazna opozicija unutar zapadnohercegovackih hrvata koji sebe tako deklariraju. Ima hrvata i u drugim dijelovima bih momcino!
I Milosevic je bio za gradjansku drzavu i zajednicki zivot. Sta nam se onda nnije svidjalo??? Isto ono sto nam se ne svidja u danasnjoj viziji Bosnjaka