Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj covjek je pametniji od svih ovih glupana u sadasnjoj vladi...ako mogne doc do izrazaja od ove trenutne bagre...
Vasa domovina je Turska, Bosancuge! Nasom miloscu ste se iz Srbije naselili na krscansku zemlju olosu! Trebalo vas je vec tada istrijebiti.
Bosancuge misle da placeni olos nekoga predstavlja, ehehehe... stoko maloumna turska! Vas turske parazite cemo sa vrata skinuti kad-tad!
MR. Raguz kada kazete "svi zajedno trebamo ...." na koga konkretno mislite, srbi hrvati bosnjaci, ako da onda me zanima sta je sa nakaradnim OSTALIMA ????
Kako god,pormjenili su retoriku.Kada se usude i ostale a posebno oni iz RS samo i priblizno izgovoriti sto je Raguz probudit ce kod mene bar nadu da su poceli civilizovano da rade.Prvo na sebi pa i za ovaj narod.Bilo je potrebno 60 god da se prvi put pozove jedan njemacki presjednik na obiljezavanje D-day-a u Normandiji.Zapad od nas ocekuje da sve prebolimo za par godina.Dug i bolan je proces uzajamnog oprastanja a trenutni politicari rade sve samo ne na tom.Bosnjacima je BIH jedina domovina Hrvati su na putu da to shvate a ni Srbima nece biti losije kada to prihvate.Pa niko im ne moze oduzeti ili odnijeti ono sto je vec njihovo.Bilo gdje da bilo ko od nas ode samo smo stranci.
Sta da shvatimo Bosancugo maloumna?! Mi ne zelimo sa vama Turcima zivjeti, bez oobzira sta ovo placeni olos govorio. On je placenik, i nas ne predstavlja nego radi po dikratu onih koji ga placaju. A Hercegovina nikada nece biti baliyska domovina, Turcine. Nikada, pa ni tada! Vasa domovina je bosna, odnosno 24% ove kolonijalne tvorevine, olosu parazitski!
ZAPAMTITE TURSKI PARAZITI: VASA DOMOVINA JE ZEMLJA BOSNA - 24% OVE KOLONIJALNE TVOREVINA KOJA SE ZOVE BIH. DOBRO TO ZAPAMTITE!
Eno franje pravi sranje, nekad vece nekad manje
martin raguz uhvatim ti kcerku za guz
ti pedofil, a?
frajer je star ko biblija , ako nema kcerku preko 20 godina nek se vjesa , ako je maloljetna onda citaj 'martin raguz uhvatim ti zenu za guz'
Treba napraviti jasnu razliku izmedju ovakvih ko Raguz i pravih hrvatskih komunista kakvi su bili Stipe Suvar, Vladimir Bakaric i Mika Spiljak. Npr Stipe Suvar je uklonjen iz vlasti 1990te godine, kao clan kolektivnog predsjednistva SFRJ ispred SR Hrvatske. Stipe Suvar je od 1990te godine obnasao funkciju profesora na jednom fakultetu u Zagrebu a onda je 1997-e godine osnovao Socijalisticku radnicku partiju Hrvatske. Umro je 2004 godine, a do groba je ostao lojalan lijevim ideologijama. Prvi se tokom 80tih suprostavio Slobodanu Milosevicu dok je Tudjman lezao u Zatvoru a Boban uzivao u direktorskoj fotelji Tvornice Duhana Zagreb. Suvarov prethodnik Vladimir Bakaric je uz Dzemala Bijedica i Kardelja bio vjerovatno najlojalniji Titov saradnik. Ucinio je dosta na slamanju Hrvatskog proljeca 1971 i zadrzavanja lijeve orijentacije Hrvata u tom dobu. Mika Spiljak je takodje bio umjereni lijevi politicar, za razliku od prelivoda Vladimira Seksa, Martina Raguza, Mate Bobana i drugih...
drug, sve su to ista govna, profesionalni političari
Trebaistaci da je Vatikan pocetkom 1994te godine vrsio strasan pritisak na Tudjmana da se rijesi Bobana, sto je i ucinjeno nekoliko mjeseci poslije kada je potpisan Washingtonski sporazum i ukinuta zlocinacka nacisticka HZ HB. Od tada je Boban pao u zaborav, vrsio je neke djelatnosti po tamosnjim zapadno-hercegovackim bankama. Nakon potpisivanja Washingtonskom sporazuma stvorena je Federacija BiH kao prvi entitet unutar BiH, a ciljevi za koje su se borili Boban, Susak, Praljak, Prlic, pa i diktator Tudjman propali su u Washingtonu a potom i u Dejtonu. Pred cjelokupnom svjetskom javnoscu dva zlocinca Tudjman i Slobodan Milosevic u Dejtonu su se morali odreci nacistickog sporazuma Milosevic-Tudjman o podjeli Bosne i Hercegovine. Kao dvije agresorske drzave na Bosnu i Hercegovinu, dakle Srbija i Hrvatska u Dejtonu morale su potpisati da se vise nikada nece mijesati u unutrasnje odnose u BiH. Time je Tudjmanizam u zapadnoj Hercegovini dobio zavrsni udarac. Nema nista od treceg entiteta.
Vatikan, ti ga baš pretjera sa mitomanijom?
Martin Raguz. prije rata, predsjednik Saveza komunisticke omladine Jugoslavije, po ideologiji komunjara a od 1990te Ustasa i Hrvat. Tipicni komunisticki ustasa iz zapadne Hercegovine. Klix nije objavio vijest da je u Grudama, i sirom Skutoristana obiljezena 16-ta godisnjica smrti komunistickog ustase Mate Bobana, koji je bio clan KP-a od 1958 fo 1990, a od 1990te postao Ustasa, Tudjmanovac i velikoHrvat. Mate Boban kao vodja pobunjenih katolika u Bosni i Hercegovini, uz diktatora Tudjmana, najdogovorniji je za stvaranje zlocinacke nacisticke tvorevine HZ HB, i za zlocine nad Bosnjacima u zapadnoj Hercegovini i centralnoj Bosni. Za te zlocine su osudjeni i Prlic i Praljak, ali je sa smrcu zlocinac Boban izbjegao tu presudu.
Hajde nam radi istine nabroji sve ustaške zločine. Hvala
Ahmici spaljivanje zivih ljudi, 115 mucki ubijenih Bosnjaka. Dario Kordic prvi osudjen za taj zlocin, potom su i Prlic i Praljak i ostala sestorka iz tzv HZ HB. Prozor, Gornji Vakuf, Heliodrom i Dretelj logori. Bezobzirno razaranje Mostara i rusenje Starog Mosta. Za most su direktno odgovorni Mladen Naletilic Tuta, Vinko Martinovic Stela i Slobodan Praljak. Konc logori po Grudama i Sirokom Brijegu, etnicko ciscenje Bosnjaka u Ljubuskom, Vitini, Stolac je bio posebno mjesto Aparthejda, potom Livno, Tomislavgrad itd. Dovoljno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moj Tihicu jeb.... konj marke Dorat. Sve politicke partije mjenjaju i dovode i uce mladje kako ce voditi svoj narod samo gospoda iz nacionalne Bosnjacke stranke zvane SDA imaju faraonski odnos...tj.samo ja znam kako se vodi narod, drugi ne znaju. E zbog toga mi ne znamo da vodimo politiku ni da vodimo drzavu. SDS od Karadzica promjenio 5 lidera, SNSD nije prvog ali donje sve koji nedaju rezultat kako glavni kaze, HDZ isto, a evo i HDZ1990...svaka Vam cast vi manje pohlepni od Bosnjackih lidera.
Eh eto, zaboravio sam i tog kljuseta... Nije ni cudo sto je Komsic otisao...al je uglavnom od Bosnjacih...i druga stvar apsolutno je irelevantno da li je ko simpatizer neke stranke ja ovdje govorim o necem drugom...mali si ti za to.
Ma svi vi trebate na streljanje, ne na zajednicu! Narod je taj koji mora na zajednicu a vi ste ti koji se trebate zrtvovati za narod, koji se zrtvuje 20 godina kako s jedne tako i sa svih strana!
Placenicko govno laprda. Mi cemo se otcijepiti od parazita iz bosne, i onda mozemo prosperitet da stvaramo. Nema prosperiteta dok je parazit na tebi zalijepljen i sisa te, to je jsano svima, ali ocito ne ovome placenome smecu!
Ma tipicna isprazna i izlizana retorika propalog doktora ortopedije. Ovaj Bozo Ljubic, doktor ortopedije po zanimanju, kao clan KP-a gradio je karijeru u Klinickom centru u Sarajevu. Kasnije se uhvatio politike. Zamislite kakva je ovo drzava kada ljekar ortoped Bozo Ljubic biva ministar saobracaja i komunikacija. Kakve veze medicina sa saobracajem i komunikacijama ima? Stvarno Apsurdistan...
Ma ovo je cista sokacka laz....!!