Kako god,pormjenili su retoriku.Kada se usude i ostale a posebno oni iz RS samo i priblizno izgovoriti sto je Raguz probudit ce kod mene bar nadu da su poceli civilizovano da rade.Prvo na sebi pa i za ovaj narod.Bilo je potrebno 60 god da se prvi put pozove jedan njemacki presjednik na obiljezavanje D-day-a u Normandiji.Zapad od nas ocekuje da sve prebolimo za par godina.Dug i bolan je proces uzajamnog oprastanja a trenutni politicari rade sve samo ne na tom.Bosnjacima je BIH jedina domovina Hrvati su na putu da to shvate a ni Srbima nece biti losije kada to prihvate.Pa niko im ne moze oduzeti ili odnijeti ono sto je vec njihovo.Bilo gdje da bilo ko od nas ode samo smo stranci.
Sta da shvatimo Bosancugo maloumna?! Mi ne zelimo sa vama Turcima zivjeti, bez oobzira sta ovo placeni olos govorio. On je placenik, i nas ne predstavlja nego radi po dikratu onih koji ga placaju. A Hercegovina nikada nece biti baliyska domovina, Turcine. Nikada, pa ni tada! Vasa domovina je bosna, odnosno 24% ove kolonijalne tvorevine, olosu parazitski!
ZAPAMTITE TURSKI PARAZITI: VASA DOMOVINA JE ZEMLJA BOSNA - 24% OVE KOLONIJALNE TVOREVINA KOJA SE ZOVE BIH. DOBRO TO ZAPAMTITE!
Prikaži sve komentare (38)