Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ho'š i muzičku?
Cetnicki narodni heroj, dabodga ista sudbina snasla porodicu onih koji ovog uslju velicaju
Radovan Karadžić se rodio u selu Petnjica u Crnoj Gori. Prema nekim izvorima na istom je mjestu rođen i otac Vuka Karadžića. Završio je osnovnu školu u Nikšiću, a potom se s 15 godina preselio u Sarajevo gdje je završio srednju medicinsku školu, a potom studije medicine, da bi na kraju specijalizirao psihijatriju (što je i doktorirao). Dio školovanja je obavio u SAD-u, a u sarajevskoj bolnici na Koševu je pacijente liječio od depresije. Osim medicinom, Karadžić se bavio i pisanjem poezije. Oženjen je s Ljiljanom Zelen-Karadžić, s kojom ima dvoje djece - kći Sonju i sina Sašu. Godine 1987. je završio u pritvoru pod optužbom da je pronevjerio novac kako bi sagradio vikendicu na Palama. U pritvoru je proveo 11 mjeseci, ali je poslije pušten.
"U sarajevskoj bolnici na Koševu je pacijente liječio od depresije." Jadan onaj koga je on lijecio, a sam sebe nikada nije izlijecio niti ce.
Monstrume, znas i sam da si kriv.
Ako se kuroslavno kopile turskog prezimena Karadžić proglasi krivim, okupirani dio RBiH nakaradna izdrkotina RS se ukida jer ju je to kuroslavno tursko kopile napravilo
dodje krvnik sa durmitora u sarajevo, doktorira u sarajevu. obrazova se prozivi u sarajevu da bi se zahvalio za sve to srusio je taj grad. srusio je mnogima snove unistio je mnogima zivote....
Kad dodje vrijeme da se izrece kazna il ce ga odraditi il ce se sam odraditi
Gori smrdonjo
ovo ce biti otkopavanje temelja genocidne tvorevine,kad se ovaj monstrum osudi...
Holbruk je cudo!!!!!!!!!!
Glavni četnik obrađen. Idemo dalje.