Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet, kao i svake godine...poštovani urednici klix.ba, ovaj praznik, kao ni Božić, ne slave u BiH samo katolici i pravoslavci, nego i protestanti. Nadam se da ćete i vi i svi drugi mediji napokon jednom to upamtiti za sva vremena. I ti praznici nisu, ni katolički, ni pravoslavni, ni protestantski, nego praznici koje kršćani/hrišćani slave po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru.
Al nikad nisu bili radosniji ti blagdani nego u ratu, kad nas šumska braća zaspu 'svim raspoloživim sredstvima'', tačno me nostalgija neka fata kad se sjetim...
sretan i blagoslovljen blagdan Kristova uskrsnuća, svim kršćanima diljem svijeta.
A kakve ti kozojebu i paganine imaš veze sa Isusom a.s.?
onoliko koliko ti nemaš sa zdravim razumom,dakle mnogo.
Zar najveci hriscanski praznik nije Bozic?
najradosniji*. Uskrs je najveći i najvažniji, to je bit kršćanskog vjerovanja.