Komentari (588)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRŠ LOPOVE. TEBI ĆE TREBATI ČETKICE:
OVO BI NAS GOVNO PRODALO ZA 1 KM.
RADONCIC JE VELIKI SPLETKAROS KOJI RUSI I OVO MALO DRZAVE ZARAD SVOJIH LICNIH FARAONSKIH INTERESA
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Vala Niksicu sam se trebas spakovati zajedno sa Bakirom, Covicem....
A mogu povesti i samog Radoncica sa sobom
ALI I SA RADONČIĆEM
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
JESI LI IZABRAO SVOJU ĆELIJU?
Ovo je jedina vijest koja je blagovremeno osvanula u Avazu (dakle ne tek sutra), pitamo se svi zasto. Kasno vam je sad da se prepucavate ko svoj posao nije radio. Zbogom, ja cu vam kupiti cetkice samo idite vise.
Fahrooo ti ces postati neki qurac samo ako nabijes kurton naglavu ,mrs iz drzave zajedno s njima.
Znate li vi CRVENI sta znaci DOSTA!!!!??? Zeleni, znate li vi? E pa znat ćete sad na izborima kad aBd vidite rezultate glasanja. 20 GODINA! 20 !!! DOSTA VAS JE BILO! SDP I SDA su jedostavno srusili svako dobro ove drzave...
Mislim da su se nasi politicari zbunili. Snaslo ih zbunilo:) Mirno narode moj, lijepo se dignimo iz pepela...kao sto put do sada...
i ti sa njim i ponesi onu kesu sto si i donjioooo......
Zasto se tako pasionirano prdajemo anarhiji. Moraju se postovati institucije drzave. Mora se postovati zakon. Volio bih da grijesim, ali svih ovih dana imam dojam da ministar sigurnosti poziva na anarhiju i krsenje zakona. Volio bih da grijesim.
Dobra stvar je da se bar prijeti hapsenjima jer je ocito da su do sad samo stitili ledja jedni drugima. Tako to i treba da bude kada su na vlasti SDP-ovci onda oni is SDA treba da su u zatvoru i obratno. Pa prije su se montirali slucajevi a sad nemogu KAO da nadju kriminalne aktivnosti. Bili ste brate na vlasti pa sto ne zatvoriste ocito je da je covjek krimos ali zasto ste ga cuvali. Eh sad kad on dodje na vlast (a doci ce ) Vidjet cete kako to frajeri rade.
Ma nama je kriv svako fuj............
RADONCICU SVE ODUZET I PRODAT OD PARA NAPRAVIT ZATVOR A I PASOS MU ODUZET PA MOZE SA KELJMENDIOM DILAT PO SRBIJI
Radoncic odavno muti smrt i zivot po Sarajevu,hoceli konacno i on doci na red pod zakon...........
slazem se doslo je i njegovih 5do 12
Fahro, kupi ti svoje kofere i svoje novce koje si zaradio od prodaje droge sa svojim prijateljima pa idi odakle si dosao sa dvije kese u ratu. Poslao si Turkovica i Keljimendija u zatvori kako bi ti preuzeo sav posao...
Da ima kakve pravde na ovom svijetu svi bi vi pakovali kofere..Ali za Zenicu..
Ne garantujem da je Radoncic bolji od oih na vlasti, al jednu stvar znam, a to je da sigurni nije gori, jer gore od ovih spodoba iz SDA-SDP ne moze!
I TEBI ISTO ZAR NISU OVO NEFORMALNE GRUPE ORGANIZOVALE????? ZAR GLADNE I OBESPRAVLJENE PREDSTAVLJA ČOVJEK KOJI JE BAR 10 BOSANSKIH FIRMI UNISTIO STO SAM STO SA SVOJIM KOMPANJONIMA??? ZAR GLADNE I OBESPRAVLJENE GRAĐANE TREBA DA PREDSTAVLJA JEDNA STRANAK U CIJEM JE CLANSTVU VRHUSKA SBIH I SDA (90% CLANOVA SBB SU BIVSI MINISTRI , CLANOVI I PREMIEJRI IZ REDOVA SDA ,SBIH ,SDP KOJI SU UJEDNO VLADALI "20 GODINA") 100% PREDSJEDNIŠTVO SAVEZA ZA BOLJU BUDUĆNOST DOLAZI IZ SDA, SBIH I ONI SU OVU ZEMLJU DOVELI DO PROPASTI
Procitah sad dvije recenice na avazu jer vise nisam mogao od smijeha. navodno javno obracanje nekog jovicica niksicu. Ni kim il jong ne bi tako nahvalio radoncica. :))))