Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne beri brige mujaga...samo dok se Srbi pregrupisu za novi napad....sad se razradjuje taktika,napad, odbrana ...kontas...ma kontas ti ku......moj
đe onaj \"Srbin\" da mu vidim komentar... pu koji leva*ti neprincipijelni... a dodik u mišijoj rupi... halooo dole, ovi tvoji se prepali, hoće da smiruju situaciju iako si ti tako inače odriječi i držiš se onoga što si rekao, ovo oni sigruno bez tvog znanja... pu pu pu, izdaja srpske!
kakav luzer
Zar neko vjeruje srbima? Oni jedno govore, drugo misle.Daj ljudi, ne budite naivni, ne nasjedajte na srpsku \"slatkorijecivost\"
Nemoj dirati BiH i smirt ce se situacija
znaci, opet presvlacenje! onomad su i chetnici brijali brade i prelazili u partizane... historija ti je tocak, tok tok tok...
Ja ublehaša...prvo zaseru pa onda bi da smiruju situaciju... koji idioti