Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vas otac blentavi, idite politicarima ispred zgrada blokirajte, sta jebete narod obicni svaki put!!!
Vala baš. Znaju gdje su vile i bijesna auta, tamo su i njihove pare.
@Pretobiom ja ti ideje i govana
Imam bliskih osoba iz ove firme, ali cu reci ovo svima koji blokiraju glavne saobracajnice i zajebavaju sirotinju koja tim cestama ide zaradit i ono malo kruha sto je moguce, sve kako bi prehranili porodicu: Idioti jedni glupi mrs kuci ili politicarima pred kuce, ne traze se prava i kruh za svoju porodicu na taj nacin!!!!!
A vi sto dislajkate, prvo razmislite dobro. Ovih 250 radnika pa nek ih je i 1000, jel vrijedno da oni zbog svog problema blokiraju poslove ljudima koji rade za plate od 300 do 400 KM kao jedina primanja i tih ljudi ima 10 puta vise? Dosta jebenog laznog morala i razmisljanja guzicom.
Bosmal djecace, vama pojedincima je najlakse kakit vlastitim neznanjem. Ova situacija s blokiranjem je ista kao da iselite 100 stanova da biste srusili zgrade i izgradili firmu koja bi zaposlila 100 lica. A gdje su stanovi? Tako i ovo, blokiraju saobracajnice da bi rijesili svoj problem, a tim putem sigurno nece. Tim potezima ruse drugim normalnim ljudima koji primaju malo vece ili mizerne plate. Pa i da su plate 600-800 KM, ne padaju s neba. Radnici rade po 16 sati uz pastetu za te pare + put.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moj sin ide sa eksukrzije, nece stici do TK prije ponoci a mora ustati sutra rano da ide u skolu, nije fer da provede na cesti 12 sati, kunem se da nema nikakve veze sa privatizacijom "Krivaje" pustite ga da dodje kuci !
KO HOCE BEZ PROBLEMA DA PUTUJE TOM DIONICOM PUTA SLOBODNO NEKA IDE VOZOM.
Postoje porodice koje taj asfalt hrani. Dosta je bilo blokada saobracajnica!
Ne blokirajte saobraćajnice i građane. Direktni krivci su vam sudije,advokati,vještaci i stečajni upravnici. Kad njih stisnete tada ste sve riješili. Poslije će vam ti isti propjevati ko su im politički pokrovitelji.
kome blokirate saobraćaj? jadnom narodu koji ne može doci kuci sa posla zbog vašeg problema,idi na poljine pa njima blokiraj uostalom birali ste sad gledajte al neka opet kad budu izbori podijele 200km crkavice i VI glasate za iste i tako vazda
Ma dzaba trubit. Gluho i coravo.
Za sve je ovo kriva Općina Zavidovići, Sud Zavidovići, SDA i SDP stranke koje su obećavale sve i svašta po pitanju Krivaje. Prodali su Garažu i restoran "Kamenica" za mizerne pare. Skuplje su platili auta nego te objekte. Svi su Krivi po pitanju Krivaje, trebamo izaći svi blokirat grad..ako nemaju oni šta jest neće imat ni sud, ni sudija, ni načelnik ni vijećnici! Svakako ko zna Zavidoviće, situacija je skoro pa ratna.
Bila je prije rata reklama na tv " za sve dobro kriva je krivaja", a gledaj sad.
Joj sjecam se toga :/
Kako ove klixovce jije ba stid da skrnave proteste od danas skupite pare pa u žepće a ne uzet bilo sta nemoj te se igrati sa emocijama
Sto me dizlajkujeze debili bila provo slika sa protesta Iz Sarajeva od danas klix poltroni