Imam bliskih osoba iz ove firme, ali cu reci ovo svima koji blokiraju glavne saobracajnice i zajebavaju sirotinju koja tim cestama ide zaradit i ono malo kruha sto je moguce, sve kako bi prehranili porodicu: Idioti jedni glupi mrs kuci ili politicarima pred kuce, ne traze se prava i kruh za svoju porodicu na taj nacin!!!!!
A vi sto dislajkate, prvo razmislite dobro. Ovih 250 radnika pa nek ih je i 1000, jel vrijedno da oni zbog svog problema blokiraju poslove ljudima koji rade za plate od 300 do 400 KM kao jedina primanja i tih ljudi ima 10 puta vise? Dosta jebenog laznog morala i razmisljanja guzicom.
Bosmal djecace, vama pojedincima je najlakse kakit vlastitim neznanjem. Ova situacija s blokiranjem je ista kao da iselite 100 stanova da biste srusili zgrade i izgradili firmu koja bi zaposlila 100 lica. A gdje su stanovi? Tako i ovo, blokiraju saobracajnice da bi rijesili svoj problem, a tim putem sigurno nece. Tim potezima ruse drugim normalnim ljudima koji primaju malo vece ili mizerne plate. Pa i da su plate 600-800 KM, ne padaju s neba. Radnici rade po 16 sati uz pastetu za te pare + put.
Prikaži sve komentare (43)