Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah, pošteno i jasno rečeno Hasane. I ja ne kontam koji će uraac u kancelariji a nema radnicima plate da isplati, smiješno zaista...Ljudi biće sranja u ovoj našoj federaciji vidjet će te...
Takvi k'o ti su najdraži Radoncicu. :)
@sisus... Ma, neće ništa bit.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Brate, ove iz Aide poslat na Olimpijadu. Nabili kilometraže ko golf dvojka.
Ovdje nema izgleda riješenja sve dok mrtva glava ne padne ,niko ni kurcom da mrdneAl ako se to desi bit če svašta.
Tvrdim da ovaj covjek nikakve veze nema sa krizom u Aidi..
I koji ce qurac tu hahahahahahaha.
Hahaha, jao direktora Fahrudina! :)))) Svi štrajkuju, a on sam sjedi u kancelariji, hahahaha. Plata nema, ali njemu je dobro, nema nikakvih zahtjeva. Sjedi li sjedi, ne radeći ništa. Očito je da ga neko ipak za nešto plaća .
e direktora i govana
Ima se kad i Oslobodjenje citati...
trazili smo ovakvu drzavu i dobili smo , nema nista bez rusenja "bijelog hljeba mentaliteta politicara"
Ovim ljudima daju pare od mog poreza. Halo ba zatvoriti firmu i privatocazti i naci privatnika kojia ce namotati poso i plate ovim ljudima.
ali je Jataganac jos uvijek nedodirljiv
Razumijem nezadovoljne radnike al fakat bih ovog Uzicanina volio provuc kroz ruke. Pravi narodni hraljo.
Gdje jos u svijetu drzavna firma proizvodi obucu. Valjda bi se drzava trebala baviti ozbiljinijim poslovima.
Nije on tu dzaba moji radnici,prima on pare za to unistavanje
Novi način rješavanja problema radničke klase, ulazak u firme, JP, stranke, institucije i izbacivanje na ulicu oligarhije.
Nisi o nista odbij'o kad su ti mentori smjestili guzove u fotelju, ha kurtonu sijedi?
Ovi Tuzlaci neće da se pomire da su te Titine fabrike propale, Pa obuća se pravi u Kini. Indiji uzmite Nike pa one se ne prave u Usa već u Kini i Indoneziji A da ne govorimo o tekstilu gdje je Kambodža i Sri Lanka El dorado jeftinih o brzih. radnika koji rade po 14 sati dnevno sedam dana u sedmici
Vidim vas dva iznad ste pravi strucnjaci za ekonomiju, pravi doktori nauka. Kako onda objasnjavate, po vasem strucnom misljenju, nemogucu pojavu da se u tuzli, u jednoj privatnoj fabrici, proizvodi obuca za svjetske poznate brendove, izmedju ostalog pravile se i papuce ciji par kosta kao dvije radnicke plate?! Sta vas dva mislite otkud da privatna firma moze poslovati a javno preduzece ne? Sta mislite otkud da javna preduzeca kao telekom i elektroprivreda posluju tako dobro? Prije nego ponovo pocnete pricati budalastinje ukljucite malo taj mozak, ne sluzi on samo za gledanje turskih i indijskih serija vec i da njime razmisljate. Trebate se samo malo potruditi.
Nije samo u pitanju robovlasnistvo vec i kriminal i korupcija gdje se javno preduzece namjerno unistava kako ne bi bilo konkurecija privatnom. A kada propadne privatizovace se za marku. I svi u igri ce biti "dobri" osim radnika.