Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Ocijenio je da je Predsjedništvo u protekle četiri godine veoma dobro obavljalo svoj posao...." HAHAHAHA
Radmanoviću, rasplaka me čovječe, na kraju.
Zelio bih samo da skrenem paznju mujicama da Bosna nisu samo oni i da je ne prisvajaju kao samo svoju,naime ako cemo pravo oni u sustini imaju najmanje pravo na nju jer je nikad nisu ni branili.Evo ja npr. imam rodoslov od 200 i kusur godina,moji su ucestvovali u oslobadjanju od osmanlija,na sutjesci...i kako mi sad neki suljo moze pricati da je Bosna samo njegova?
Nisam neki ljubimac ovog gospodina ali ovo je fino rekao.Avaj ajde ti to objasni ulojenim mujicama koji su navikli samo prostirati crvene tepihe svim mogucim okupatorima kroz istoriju i koji neznaju ni zivjeti ako im neko drugi ne komanduje.
Neka ti Bog dragi dadne onoliko zdravlja koliko ti volis Bosnu!!!! Ako je stvarno volis, zivio vise od 100 godina u zdravlju i veselju. Ako lazes, stigla te najteza bozija kazna sto prije. Jer si onda teski lazov koji vec dugo uziva blagodati Bosne, a mrzi je. Teske lazove treba da stigne i teska kazna.
Kladim se da je ljubav Radmanovića prema BiH moguće precizno izraziti visinom plate koju prima kao član Predsjedništva. Ni manje ni više od toga.
Da volite Bosnu i Hercegovinu nebi pobil toliko naroda jedino je pravda da ce svi umarti nista sa sobom ponijeti u crnu zemlju.Srbi Hrvati praoslavci katolici vi nezate voljeti ni postvati, mi Bosnjaci Muslimani pokazali smo kao teba zvijeti kao ljudi, nikada nismo ni jednu Crvku napli kad izgumo utakmicu a uvas je prvi cilj Dzamije, povokacije veliki Srbi i Hrvati.👺👹👿
Oni ne vole BIH,oni vole SEBE u BIH!
Ako sam dobro shvatio Radmanoviceva poruka bi se dala sazeti u sljedece - U JEDINSTVU JE SNAGA! :)
Vidi vidi ko je dos'oooooo!!!! Izvukao se iz Dudukove guzicetine, i kao ima i on nesto za reci, fujjj smrade
SIKTER COBANE!!!
Ti volis Bosnu samo dijeliti i porkradati nista drugo.
Kako ne bi voli Bosnu, pa jedino u Bosni ovako oronuo i star, već i zaboravan mogu mladiti lovu u godinama kada sam mrzak i sam sebi. Hahahaha
Bravo! Bosnu i Hercegovinu ne voli niko više od Dodika!?
volices bih kad ti gazdi seselju brada naraste cetnicko govno
Ovakvu izjavu ljubavi nisam ocekiv'o najprije oko 2075!! Al eto aferim! Bivsi srpski clan predsjednistva voli Bosnu! Sta sve neces cuti
Za ovog covjeka uskoro niko nece znati.Da je imao snage da uvidi da je zapadno evropski put najbolji za nas sve,daleko bi dogurao.Ovako, Dodikov podguznjak.