Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radmanoviću, ruzan si ko lopov
Ja sam za RS. Zasto ne. Ma i za dvije RS: Presijecimo RS kod Brckog i napravimo 2: Zapadna RS i Istocna RS. U zapadnoj nece imati sta za jesti a u istocnoj zive svakako samo medjedi. I rijesice se problem sam od sebe......
Biće pravi Srbi kao tata. I moći će putovati svijetom za razliku od tvoje.
@RS jarane ti si otrovan svim mogucim otrovima. na kraju ces i izgoriti u toj svojoj mrznji. pitam se cemu ucis svoju dijecu i kakva ce ona biti kad si takav monstrum???
Ma hajde? Kao da je upitno zasto bas Albanija i BiH nece dobiti bezvizni rezim?! Kao sto je jasno zasto i Turska vec godinama ceka odredjene stvari.... Krizarski ratovi 21. vijeka.
Ramzes, pored toga sto si glup, naivan si da nemoze dalje, ne bere niko nafaku na drvetu za sve se treba potrudit. Nije te rodjak pravio glupane.
Hoće hoće hoće BiH = Geto za Bošnjake Mali Mujo singin: On a cold and gray Šeher Sarajevo mornin A poor little baby child is born In the ghetto And his mama cries cause if theres one thing that she dont need Its another hungry mouth to feed In the ghetto
Da je gospodin Radmanovic vise radio na ukidanju viza za gradjane, a manje stitijo ledja gospodinu Dodiku, danas nebi strahovali od toga, da ostanemo pod viznim rezimom. Na taj nacin bi udovoljio i Srbima i Hrvatima i Bosnjacima u Bosni i Hercegovini ali toj politickoj opciji to ocito nije interes.
06-05-2009 02:00 Vlast kriva što građani BiH ostaju bez viza! ...pa između ostalog kaze da: ,,Građani BiH niti mogu niti imaju pravo da bilo šta zamjeraju Evropskoj komisiji i uopće Evropskoj uniji. Isključivi krivac što naša zemlja i dalje ostaje crna rupa Evrope i što je BiH u scemu na evropskom začelju, jeste aktuelna vlast koja blokira sve reforme i napredak zemlje kako bi zadržala sadašnje stanje u kojem se najbolje snalazi. To se posebno odnosi na borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije koju stranke na vlasti vode samo riječima, a bez konkretnih poteza. Ceh, po običaju, plaćaju građani.\'\' S.V.
Pa naravno da nemaju al hajd ti njima objasni. Ja ih imam tucet u inostranstvu i više su mi se zgadili. Najviše mrzim komentare tipa \'\'Pa nismo mi ko oni u Bosni\'\'. Ono prave se glupi ništa ne kontaju, sve se nešto zgražavaju
A nemaju za sta da se \"preseravaju\", vala.
Kakvi rođaci u inostranstvu, oni se najviše plaše ukidanja viza. Rado bi pokrenuli lobi u EU da nam ne ukidaju vize. Da samo hoće DRAGI BOG dat da se jednom ukinu vize da nam se ti naši famozni rođaci ne preseravaju više. Neće ba niko otić, ko je imo gdje otišo je. Malo bi se bolje osjećali i to je sve.
A gdje bi to zbrisali? Kod rodjaka koji rintaju dan i noc a vi malo u provode? I to sve mozete max. tri mjeseca, a kad vide da ste duze prisutni, noga trans. Raditi ne mozes. Bas me onda zanima kuda bi to neko zbrisao. Nego, to je dobro zbog rodbine i rodjaka, onih koji vec imaju veze u inostranstvu, dobro za studente, dobro za mlade koji bi da vide malo svijeta, kao i sam osjecaj da ne postoje granice i ogranicenja u svakom smislu.
Pa kad bi EU dozvolila bezvizni rezim, 90% ljudi bi zbrisalo trbuhom za kruhom. Drugovi, treba ipak biti realan.Jedino bi vehabije i probisvjet ostao na ognjistu.
Sugestija: Mile Apple Ronhil