Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napaljena machkica zeljna vruchih i mastovitih razgovora u ove sitne sate...usamljena sam jako..veoma mazna i umiljata....poslushna i iznad svega strastvena...pa ako ste za priche nazovite me na ovaj broj 0644273367 javite se dechki
ovaj za litru šljive sve odobrava
E moj Radmanovicu ko tebe pita sta ti mislis. Ti se umislio sa te neko nesto pita, ali ce te tvoj drug dodo dobro izraditi i spustiti na zemlju. Da imas obraza nakon ove pljuske podnio bi ostavku i dokazao da imas svoje ja. Nazalost ti si samo mali igrac koji radi ono sto ti gazda kaze (dodo). Budjet ce biti usvojen jer tako dodo kaze, i drugi put ga pitaj sta ces reci prije nego dadnes interviju da se ne provaljujes.
Neću napisati ništa vezano za ovu temu, neka mi niko ne zamjeri što pišem o drugoj stvari, naime moram da skrenem pažnju na to da su u roku od nekoliko sati(na zahtjev meni dobro poznate osobe), obrisani svi moji komentari sa s*a*-*x, pogledao sam članke od zadnjih desetak dana za koje znam da sam komentarisao i nema ni jednog jedinog komentara! Samo zbog toga što nekom guzonjinom sinu ne odgovaraju moji stavovi, komentari se brišu (90% njih nije sadržavalo niti jednu ružnu/pogrdnu riječ).U svakom od njih sam pokušao smiriti strasti, objasniti ljudima da mržnja nije riješenje, govorio najbolje o našoj dragoj BiH, ukazao na par nepravilnosti u radu određenih institucija i samog por*ta*la i jednostavo iznio neke svoje stavove.Izgleda da red*ak*ciji više odgovara govor mržnje (jer takvi komentari zauzimaju mjesto ispod svakog članka) :) Što bi Batko rekao \"SRAM DA VAS BUDE\" :)
Fudbaler Kaka\' primio Islam, objavljeno maloprije!
Nek sutra usvoje.
Tako je kolegice Azra, nemere ništa proći što predlaže Željko jer moramo mi iz Stranke ZA BiH još barem 2 godine imamo svoje ministre u tehničkoj vladi.Pa đe će safet Halilović brez fotelje
Dogovor 6 lidera ce pasti u vodu jer se preko budzeta pokusavaju progurati nova zaduzenja za potrosnju (prevashodno u Federaciji gdje je najvise dzabalebarosa).
prst gore ko bi kresno onu ajlu
NA ULICE!!!!
ŠTO SE NAS IZ SDJA TIČE NEMORAMO GA DO 2067 GODINE USVOJIT,MI SMO SE OBEZBJEDILI ŠTA NAS BRIGA,VI FUKARE KOPAJTE PO KONTEJNERIMA.