Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prvih pokazatelja kuge bijele. Samo nastavite da pljačkate ovaj narod, neće biti ni srednjoškolaca, pa ni fakultetlija, pa ni radnika, pa ni penzionera. Jesi čuo riđobradi????
prvo djeca od 5-9 razreda i sada idu sama u školu 1-2 km. drugo slažem se sa nekim stvarima ali ušteda na čemu. magistrica koja predaje bosanski kaže tvrdo i meko ć. molim te lijepo. žena predaje maternji jezik (nebitno kako se zove) i ne zna sva slova. e to su profesori ovi novi koji odgovaraju većini roditelja jer od učenika ne trraže znanje (koje i sami nemaju) nego daju ocjene onako po želji. to mi roditelji treba da promjenimo, a da lči će djeter ići u školu 100-200 metara više nije toliko važno za njegovo znanje.
a kad nema djece ja šta će radit nego zatvorit škole. gospoda bi po jedno dijete, da mu je škola ispred kuće, i mentorski rad po sistemu jedan učitelj-jedan učenik, ako ikako može. e pa dok plaćamo svi zajedno takve škole će se zatvarati, svugdje u državi djeca pješače, da pitamo kako je onima koji pješače po 3-4km? možda da pokrenemo peticiju da se toj djeci otvori škola, samo problem je što bi onda ovdje djeca morala pješačit i po 200-300 metara.
A sta kad djeca zavrse skole? Na Biro ! Treba sve skole ukinut i onako nam netrebaju jer nemamo buducnost...
Dovoljno je samo pogledati facu kantonalnog minista i sve će biti jasno. Čovjek sa mašinskom pškolom, zavšio DiF (kao isvaki kockasti) i sad ga kao ilidžanski kadar SDA uvalila za ministra.
Opet plenumski kadar na čelu. Piši propalo.
Pohlepa bošnja za novcem uništava jedino bogatstvo koje Muslimani imaju, a to su djeca. Najveća ušteda se može napraviti ako se ukinu kantoni i silna administracija lezihl***vića u njima.
Bošnjak se piše velikim, a musliman malim slovom.
Ako mu je to prezime, ...imena naroda kao Muslimani, Jevreji, Amerikanci, pišu se velikim početnim slovom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro su ovo oni skontali i optimizirali :D Još ćemo se mi nagledati kriminala u režiji SDA i njenih mafijaša.
E volim ovako kad citam glupe komentare neinformisanih ljudi. Da te ovo pitanje i sekundu tangira procitao bi o tome ko je predlozio ovakav plan racionalizacije. Roditelji su se vec sastali sa ministrom obrazovanja(SDA) koji je protiv ovakve racionalizacije te je podrzao roditelje, ali svi su svjesni da o ovome odlucuje vlada kantona. Stoga, ukoliko vecina glasa za, mnoga djeca ce osjetiti sve blagodati ove racionalizacije. Na kraju krajeva, na TVSA ima uzivo prijenos sjednice skupstine, pa izvolite pogledajte ko sta radi, ko sta predlaze i ko radi za, a ko protiv naroda.
Kifla i jos po neko iz najlopovskije stranke trznuo na ove lokacije radi izgranje hotela
Problem i jest sto smo ko narod postali neradnici i uhljupi jbt samo kukamo, zalimo se nevalja nam ovo nevalhja nam ono,
Ovi novopeceni roditelji bi da im ucitelji i nastavnici dolaze kuci da uce dijecu,,,jbgt ko hoce da ide u skolu nije mu daleko ni par KM!
Ti to iz iskustva, poraniš u 4 i stigneš do 9, a iz torbice se puši pogača i curi sir. Takvi papci i odlučuju o svemu.
Ovo su posljedice kada se nedovoljno g...zi i kada se ne prave djeca. Ovo je samo jedna od posljedica jer za 50 godina nestat će nam naroda.
Pa sirotinji je zabranjeno da se razmnožava.
Dokaz koliko su našim mudrim vođama djeca (budućnost) važna :(:(
susrest ćemo se mi i sa još većim problemima zbog pada nataliteta i ne brige države da nešto učine u vezi toga
buja jarane ko u tebe mozak
SBB aj ne rise matereti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)