Putovanje koje traje četiri minute
0
Puštena u rad prva dionica autoputa Banja Luka - Gradiška
Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Gradiška? U Hrvatskoj? mađarskoj? U BiH postoji samo Bosanska Gradiška
Dragi gradjani ako me izaberete da budem na vlasti jos 20godina obecavam da cu vam napraviti jos 5km autoputa.
Ja mislim da je velika greska sto nema odmoriste jer ipak je trebalo malo vise voditi racuna o sigurnosti:).
@Bee Haa Dje´si Beeeee Haaaaa, sto te nema da mi odgovoris, ili ti je prisjelo nesto?
SDP ne napravi ništa, a kamoli ta četri minuta
*ebo vas hotac brezobrazni, pa to bi u njimackoj za 3 dana napravili, a vi pravite 8 godina. tito dragi vracaj se, nemremo vise ovako!
Japanci uradili autoput cijeli za 2 dana, a ovi Smrdini 5 km za 4 godine..
dodik pravi 10 godina, za 10 godina federalni Bakiri i Zeljke su napravili 30km
Slažem se da je svaka izgradnja u BiH dobra,pa i ovih par km-ra auto puta samo da je za svađu i konflikt potrebno dvoje e tu se ne slažem i ja sam u početku rata 92 mislio da je za rat potrebno dvoje ali sam se dobro zaje.b.a.o,meni počeše padati granate na glavu iako ja nisam imao ni lovačke pu.š.ke.
bolan sta se imam radovat prije ce se desiti smak svijeta nego sto ce nase pametne glave napraviti barem 100 km autoputa covjece jesi ti normalan radujes se 5 km autoputa koji se pravio par godina nevjerovatno to je bolan zalosno
cak cijelih 5,7 kilometara..
hmmm neosecam se ni srbinom i ni hrvatom ni bosnjakom ali sam tvog misljenja pozdrav.
kliko naplatni rampi ima dosada.
Ja nemogu da vjerujem da se svaki \"Bosanac i Hercegovac\" ne raduje jednoj ovakoj vijesti.Nasa zemlja je dobila jos par km kvalitetnog auto puta i sta tu ima lose.....Opametite se vec jednom...za svadje i konflikte uvjek treba vise od jedne strane. Ja sam prvo BOSANAC pa tek onda Bosnjak! a ovaj auto put je u mojoj zelji!!!
Zasto ne pisete Entitet Republika srpska ?
auto put a ogranicenje brzine na 60km... to ono da vam se cini duzi za citavih 2min po nekoj nnormalnoj brzini za auto put....ovde tu kilometrazu puta naprave za nekoliko hefti..doduse radi se 24h....a nesto i brdovit..da nema skrivenih masovnih grobnica ispod!!!
@Bee Haa \"I NEMOJTE PUNO DA KAKITE INACE MILE MOZE DA ALARMIRA REZERVISTE NA PALAM I ODOSTE U K U R A C \" Mada si se u tvom etnopri.mitivnom idi.otizmu doslovno ukiselio, zelim te informisati: 1. U neposrednoj blizini Sarajeva (aerodrom-Lukavica) se nalazi NATO-baza, ciji bi vojnici u slucaju neocet.nicke pobune hapsili/lik.vidirali te rezerviste (ako ih uopste ima) uz punopravno zakonsko pokrice zbog rat.nog cina, a 2. bi se u istom trenutku sa US-baze u Tuzli pokrenuli specialne jedinice ka Banja Luci pri hapsenju nalogadavca ovog poslovnog, politickog i licnog samoub.istva. Bogu hvala, pa je Do.dik pametniji od tebe. Tvoje komentare po ovom forumu su najbolji doakz, da Dodik dobro posluje dok te kvalitetno u tvoj pileci mozak za*ebava! ^^