Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakva Vesan, Kolinda je zakon......nije ni dosla vec ode spucat porciju cevapa.
Vesna Pusic je dama,sposobna i inteligentna zena.Mi u Bosni trebamo suport takve vrste.EU kakva god da je,donijet ce nam bolju ekonomiju i politiku nego sto to sad imamo.
Šteta što se ovakve inicijative uopće ne doživljavaju. Vjerojatno zato što neki ne žele da hrvati i bošnjaci surađuju i dogovore suživot.. A činjenica je da jedina zemlja koja je "fer" i doista prijateljska prema BiH jest Hrvatska! J.be se drugima za BiH..
Ministar s dva pogleda na svijet
Koja suplja prica, pa to sto su oni izjavili i malo dijete zna.
okanite se vi Bosne
Jel Igoru ono bjezi oko?
Eto, neka ste se vi prilgodili standardima. Mislis svojom ludom glavom da su vas primili u clanstvo jer se dobro prilagodjavate.
standardima globalizacije gdje ce zivotinja biti zasticenija od covjeka
pa kod nas to već od 2008 važi...
NOVI SVJETSKI POREDAK
Islamska zajednica Hrvatske tvrdi da ima model za integraciju muslimana u evropskim društvima. Nema ko šta da se ljuti na komentar. Veća prava imaju 2% muslimana u HR nego Hrvati u BiH. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/islam-u-hrvatskoj-model-za-evropu
Ti samo glumiš Hrvata, ali nema veze, ovo je sama islamska zajednica rekla, a ne HDZ ili Hrvati. Meni su nametnuli političkog predstavnika, ja nisam birao Šemsudina da se bori za moja prava.
@Tvoj ujko: pa gdje je Bosnjacima u HR ravnopravnost sa vecinskim narodom, koji Hrvati u BiH imaju??? Nisu cak priznati ni kao manjina a kamo li kao konstitutivan narod. Naravno Bosnjako u HR jeste premalo da bi bili konstitutivni. Sa druge strane takodje nije uobicajno da jedan narod koji cini 17% populacije, kao sto su Hrvati u BiH, dobije taj status. Da li je muslimaska vjeronauka moguca po skolama - nije! Da li imamo pravo studirati u HR na bosanskom jeziku? - nemamo! Da li imamo pravo traziti dokumente na bosanskom jeziku? - nemamo! pa kako onda imamo vise prava *ebem te maloumna!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
pa jel bio iko drugi da ga postave za ministra vanjskih poslova???? kad ovog vide nece niko vise doci.....
meni se cini da si ti u pravu! samo nije onaj Ivanic za sprndanja.....jesil vidio kako se lijepo brine kako da poboljsa imidz BiH :))
cuj mason....nisam znao da ima i Srba tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
franjo tuđman, ante gotovina pa ova pusicka
Neka oni spuste svoje standarde na nas nivo. Lakse tako.