Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Srđane. Nisam za vehabije niti selefije, ali mi ne smeta da se svako u ovoj zemlji zove kako zeli i prakticira sta zeli. I da, oni se koriste da odvrate paznju sa drugih bitnijih stvari.
i kako ono Puhalo rece: "Braco Srbi, nije vam smetalo kad su vas Bosnjaci spasavali camcima u Doboju"
Ovaj Puhalo je smijurija sam po sebi, prodao se za saku kuvajtskih para, ruzan je brate i u dusu i u tijelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Srdjan skont'o što Bošnje nisu. Svaka čast na objektivnosti.
istina skont'o gdje da klepi pare
Ili si 100% bosanac i odan sebi i braci ili si 100% musliman i odan vjeri i braci , ne mozes biti oboje a da ne lazes. Zato ce ovi pravi muslimani uvijek bit negativa , vecina bosanaca samo kaze da su muslimani , boli njih briga i za Bosnu i za Islam/Boga.
O da i naravno imaju i oni koji nisu nista i samo govore , koji cine vecinu :)
Haha slika 4/6 umirem!!!!!!!!
Bravo Srdjane, poznajem tvoje nepokolebljive stavove naspram brojnih tema, da je bogdom vise ljudi u bosni poput tebe
ćetali! slušajte pomet, manite se kabadahija i ratnih zločinaca..
Srdjane ne prdi.. te osobe su totalno ne produktivne i sto je najgore opasnost po drustvo sa ideoloskog gledista.. Mogu si ovako nesto napisat i o homoseksualcima oni barem nikog ne diraju
Vidi ga kakav je a u jednom intervju reče kad su ga pitali kakve žene volite kaže, lijepe, crne tamnopute zgodne. Pa jado koja bi te takva pogledala imaš li ogledalo, budi sretan i ako te kakav prosjek pogleda!!!
@MajKinSincina a sto se tice knjige, pojašnjenja ok.
Neka se nasao jedan srbin da tematizira jedan od nacina zivljenja u islamu! Krasota. Ovi bosnje bi se mogli ugledati makar da promijene ugao percepcije i puste ljude na miru da zive. Samo mi nemoj "kratkih", sce druge cu prezivjeti.
Ma lako je njih pustit, ali oni nas pustit neće ... Njih pustit u Siriju, sad su dolje neoohodni, preporučit im da povedu i ovo Arapa što se nasilno naseljavaju, I MIRNA BOSNA, a Boga mi i Hercegovina ...
nekontam
bit će vam po sad islamskim prstićima od hrvatske, eu i nato-a. kasno ste se sjetili, pročitali su vas u cijelom svijetu. sad će hrvatska uvesti vize za bih, mmf (njemačka) će prestati uplaćivati penzije, a amerika će vas zacrtati kao isilov obučni centar. znaju oni za bakirove posjete iranu i turskoj.
@loly odjebi ba štrkljo!!
Istina, ali to nije slucaj samo s njima. Kad se neko hapsi nazovu se sredstva informisanja, TV kuce, tu su kamere, kurzi, palci, a kad se pustaju , e za to niko ne zna.
zalosno je da srbin ode i napise realnu knjigu o toj populaciji
INACE KAO LEGALISTA CIJELI ZIVOT SAM SE BORIO PROTIV RADIKALIZMA PA SAM TAKO I PROTIV SVIH RADIKALNIH SKUPINA U OVOJ NASOJ DRZAVI.PRVI GLASAM ZA DONOSENJE ZAKONA NA NIVOU DRZAVE O ZABRANI RADIKALIZMA I NACONALIZMA KAO STO JE BILO I U RAHMETLI T I T I N VAKAT.
Cetnici u BiH !?
Ne seri Srdjane...
Zasto se necije misljenje kometarise tako primitivno?
@Avdina na primitivno misljenje i primitivan komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ko mu frizuru opuha