Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzioci su daleko najkorumpiraniji u ovoj zemlji, vise i od politicara i sudija, ja licno znam dvojicu koji su u fameliarnim odnosima sa najvecim kriminalcima u zemlji...
Kontam da se pripremim poslije ove tvrdnje i mene ce doci pretresti.... :)))))
pudaric bi moglo krivicno odgovarati jer vrsi pritisak na nezavisno sudstvo....pa nije sud njegova prcija....
To im je omogucilo Visoko Sudsko i Tuzilacko Vijece BiH!
Tiranija je moguća samo u ne demokratskim društvima.
U ovoj državi jednini krivci za sve ove patnje svih su tužioci i sudije koji stoje iza svojih pohlepnosti i političkog ustrojstva.
izgleda da je u Sarajevu pocelo Jubilarno takmicenje u licemjerju i ljigavosti medju politicarima ... sad mi je stvarno jasno zasto Bosna propada sve dublje u blato jer sa ovako ljigavom politickom elitom u glavnom gradu i nije moguc napredak !
Samo mi nije jasno kako je MUPRS-a proglasio snimak kao "montiran" bez ikakvog vještačenja???
Hebalo majku, bas ovaj Do dick zaHebava kako mu se prohtije, upadne u Sarajevo ko cetnici tokom rata, napravi dar-mar, uradi sto zeli i sad se podsmjeva iz Banja Luke. Kaze mediji u rs-u imaju pune slobode i niko ih ne dira. A vi u Federaciji, ko biva, gazite medijske slobode... A prije par dana razbuc(a)o koaliciju Domovina k'o dijete igracku. Kralj je, mora mu se priznati!
Mora da te on jebe u guzicu, pa ga tako hvališ.
jebe *** jebe ***
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije problem sto oni nisu pod kontrolom, problem je sto su oni pod kontrolom politicara iz SNSDa i SDA
Sudije i tužioci nisu primili po 3 plate (2.400 KM) a ti redovno primaš svojih 6.000 KM. Sudije i tužioci rade po normi, a ti Pudariću neradiš ni po čem. Ovo pljuvanje je samo priprema na ono što dolazi a to su masovni protesti pravosuđa, mupa i mnogih drugih državnih sindikata.
Na koji nacin tuzilac odgovora sto se usljed njegove greske predmet vrati na ponovno sudjenje pa to poreske obaveznike kosta ? Da li mu se nesto odbija od plate ? Da li bude smijenjen ?
Tužiteljica Dijana Kajmaković je olinjana kuja narko dilera Fahrudina Brabonjčića
ma nemaa...svi su protiv ovoga sto se desava...