Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manijaci trebamo skupljati pomoc za komšije, red je vidite da se raspadaju a trebali su uzeti duplu krunu 2013 godine
novi grad i ljoze su nu focanskim rukama pa nek neko pisne ako smije mvj
Izmedju ostalog pricalo se i otkle\'n je ko doselio u Sarajevo,mnogi navijaci nisu zalili da kazu da nisu prebolili svoju Focu .
Definitivno moras biti g.lup da bi bio k.itar, oni pricaju o historiji a nastali dekretom ud.be i otimanjem zeljinih igraca, oni pricaju o kopiranjeu a nastali 25g poslije nas u zelji da jednog dana budu kao mi (a nikada nece), ko o cemu k.urva o postenju.... Al zato i jesu i uvijek ce biti za nas maleni, jer mi slavimo titule a oni samo praznike!!!!!!!! I vjecito traze izgovore za svoje neuspjehe, zna se ko je igrao polufinale kupa uefa, ko je osvajao duple krune... da nas malo tu iskopirate a k.itarii ko da ste samo vi izmislili fan shop, g.lupi t.atini s.inovi....
Strumfovi, pazite da nas vasa Uprava ne bi kopirala i u ostavkama :-) cudi me da nema jos koja slika, na ovoj se vidi vise igraca, nego navijaca :-)))))