Predstavili novi dres
24

Prvotimci Željezničara razgovarali sa Sarajlijama

FENA
U sklopu Drugog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa u subotu je upriličeno druženje s prvotimcima Fudbalskog kluba "Željezničar".

Prvotimci Željezničara su ovom prilikom predstavili svoje nove dresove, te se družili s posjetiteljima Marketa i svojim vjernim navijačima.

Osvajači duple krune su razgovarali s građanima, dijelili svoja iskustva, te odgovarali na brojna pitanja.

Svi posjetitelji Marketa u okviru Fan Shopa FK Željezničar na Marketu mogu pronaći različite proizvode, od onih za najmlađe, poput slagalica i bojanki, pa do dresova, majica, dukserica, plavih novogodišnjih kapica...

Posebni proizvodi koji će biti predstavljeni tokom trajanja Marketa su aplikacije grba FK Željezničar iz 1921. i 1933. godine.

Također, bit će organizirana i druženja s bivšim i sadašnjim prvotimcima Željezničara, pa će tako danas Fan Shop FK Željezničar posjetiti Muamer Svraka, koji će se s posjetiteljima družiti od 16 do 18 sati.

FK Željezničar će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu 29. decembra organizirati i podjelu novogodišnjih paketića za najmlađe navijače Želje.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti, saopćeno je iz Direkcije Marketa.