Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Tuzlacima.
Ko suti taj i nezasluzuje bolje,zivjela Tuzla
ova tuzla pravo ko evropa i ostatak normalnog svijeta...1 maj protesti.. bravo
bravo tuzla a ne ko bjedna zenica nesto slavi
Nek Sarajevo zato protestuje, seljacino jedna papanska sarajevska!
@jeba...... Neka ti znaš, pa ćeš im pokazati kako se peru zubi i ti si to u dijaspori naučio, tvoji su to radili sa lugom ili pak pepelom.
zalosno je ovo sta se desava, sto je najgore mi na izborima samo jedno zlo mijenjamo za drugo, sta treba nama da se desi da krenemo kao narod na bolje?
Mozete traziti do sutra , njih to ne jebe ni 5%. Njima je prpa samo kad se pali i razbija ,onda padaju i ostavke.Ali ste vi radnici se distancirali od protestanata kad se palilo i samim time dali njima sansu da se izvlace na to kako su to samo huligani bili.Imali ste priliku da dobijete svoja prava , e sad cekajte jos 20 godina dok narodu opet ne dodje iz guzice u glavu.
SDA dovezlo autobusima svoje članstvo i organizovala fol demonstracije sindikalaca, to nsiu sindikalci to su piromani.
j*bali ti piromani sestru sdp-ovski gnoju. jedino mi je zao sto nismo i vas palili u foteljama pleme vam j*bem placenicko budzetsko. smeta vam sirotinja j*bo li vam lagumdzija sve a vi njemu. sjeme vam se zatlo kao sto smo vas mi u 5 vlada zatrli
Ti nisi stigao na autobus pa sad laješ iz štenare u nekoj vukojebini. Moram da priznam da te je majka naučila pravom maternjem jeziku. Kod vas je običaj ujutro da medjusobno izmjenite tih desetak glagola koje poznajete. Korov se ne može iskorjeniti, uvjek će vas biti, ali korovu je mjesto uvjek negdej u ćošku nikad u sredini ili na vrhu. avavavavavavavava vaaaauuuuuuuuuuu, nauči i ovo proširi fond riječi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo najboljeg dokaza kako crveni kmeri vode privredu u Tuzli. Uništili su i pokrali sve što nije za nebo zakovano.
Papak Mirso, to je bilo u nadležnosti kantona, a sve do ovih izbora Kanton su vodili Zeleni Kmeri i oni su sve privatizovali. ĆPrije nego počneš da lupetaš gluposti pročitaj nešta i pokušaj u tu svoju nacionalističku glavušu da ubaciš.
na protestima nam se prikljucio i novoimenovani premijer Bahrija Umihanić sa ministrima vlade TK. narod je prvi put osjetio da ima narodnu, NESTRANACKU vladu koja je uz narod. nismo mi dzaba palili one sdp-sda bandite
Patološki se javio, premijer i kompletna Vlada su iz SDA, a ti i dalje širiš patološke neistine.
mrš u p*cku materinu sdp-ovsku. sikter pseto j*bo ti imamovic mater zajedno sa lagumdzijom. ovaj narod je izasao protiv VAS bando pa smo vam j*bali mater kad smo prolazili kraj sdp generalstaba. pomeli smo vas na smece i zacepite vise da ne bi opet gorili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo Tuzlo. Evo ja kao Sarajlija vam kazem da ste svijescu i odgovornoscu miljama ispred svih dijelova BiH, a zao mi je sto to moram priznati, posebno ispred Sarajeva. Svaka vam cast, Tuzlaci!
Dokaz da ipak ima ljudi u ovoj državi koji misle svojom glavom i koji žele bolje svojoj djeci a drugi i ne zasluzuju bolje
Nećemo mi Sarajlije svaki dan izlaziti, juče smo bili na postavljanju spomenika, danas zasluženo odmaramo.
tuzla je za ostatak zemlje zapadna europa po mnogo cemu - cinjenica!
hahahahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=UVFIcHtnzpw https://www.youtube.com/watch?v=ps6rxrrYpL4
Okupljanje je bilo ispred spomenika palikućama i teroristima, onda se krenulo prema Sudu, tužilaštvu i općini/opštini tražeći objekat koji će vež tradicionalno "demokratski" zapaliti.
evo sad sa protesta u Tuzli ne mogu da vjerujem kako je narod dvolican, znam dosta raje koji samo kukaju kako nema posla a odose na rostilj za 1 maj odakle vam pare pederi jedni sve naopako u pm..
Znam takve kaže mi gdje ceš za prvi a ne radi nigdje ja ga gledam u čudu DOK JE OVACA BIT CE I VUNE
Našta si mnogo protestovao, išao si od Kapije do Cipelića. Dosta je , da se ne umoriš.
Bravo Tuzlo SVAKA ČAST borite se za svoja pravo kao što i svako drugi u svijetu gleda da iskoristi prvi maj, a STOKO koja ide da roštilja okrece janje ma i ne zasuzujete bolje DAO BOG SAMO GORE DA VAM bude kad ste STOKA oni se razasipaju a 550000 nezaposlenih traži od staraca za roštilja ma MRŠ VIŠE KADA CETE PAMETI DOĆI.
sad ce oni poslije ovog svi na cevape i rostilj.... toliko o nasim nekim demoNstracijama :)
Mislim da nisi nikada pametniji komentar napisao...
Putine,a jel vidis kako mi pucaju minuse :) ljubomorni zbog cevapa haha....minusima se tjese :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
1. MAJ!!! Dan kad nezaposleni na Balkanu okreću jagnje, a na Zapadu dan kad radnici štrajkuju...
svaka cast TUZLACI zadovoljni radnici u zenici sarajevu okrecu zivotinje sta ce jadovi uzeli malo akontacije i i kredita doobro im
radnici protestvuju protiv vlade koja ima im je dala podrsku:)) moze li veci paradoks ?