Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika i prilika naše političke scene... Javno se kao pljuju, popaljuje se narod, raspiruje se mržnja i nacionalizam zarad ličnih interesa.. A onda sve to što pričaš lagano poližeš, i ako ti je u interesu sklopiš dil i sa đavolom ako treba..
Kojeg dana, koje godine, kojeg vijeka će kod nas neko biti direktor bilo čega zato što je to dobro za narod, a ne za stranke koje u tom trenutku vladaju??
Kako volim vidit da je narod ujedinjen protiv ovih nasih politicara- koja stoka sa nama vlada...
Sve dok nazivate "srbima" pravoslavce iz bih (to vazi i za hrvate( i muslimane) tako posebnim nazivom nikad nece biti normalno ! U Bosni zive Bosanci bez obzira koje vjere !
U Bosni žive Bošnjaci muhamedanske, rimokatoličke i naše pravoslavne vere.... ILIJA GARAŠANIN - NAČERTANIJE prije sto pedeset ljeta
lee trebaju bilbordi jer ste nam zadnjih sto godina mozak razvukli, a i sebi ste jer vi još uvijek se niste dozvali ko Bošnjaci islamske vjere. Vas još uvijek Srbija zloupotrebljava, a i Crnogorci i Makedonci su ih odjebali vibim još uvijek ližete čmarove leskovače turskociganske. NAŽALOST
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkud toliko S u Srebrenici?
Narodu vise dosta sranja. Da je jos kako ubijediti narod da bojkotuje sve sljedece izbore bilo bi dobro. Tek tad bi nastupala ova sugava evropska zajednica i smijenila nacionaliste.
Dodika ne treba smjenjivat,treba im ga ostavit bar još jedan mandat.Pod njegovim vodstvom RS će leć sama....
Je li moguce ovo....za vjerovali ili ne. Mozda ima nade da se maknu smecari ove zemlje.
Sve je ovo unaprijed smišljeno. Politika je najveća drolja.
I love Bosnia.
Koji glup tekst i naslov ... hoće reći kao eto 1995. se nisu oni medjusobno ubijali, nego neki otamo ... Ne lezite ljude
Treba im puške podijelit
Ne seri.
Od dva odbornika SDP BiH jedan je glasao za smjenu...Zulfo Salihović!
Uzalud se narod mrzne,nema od toga nista.Sve su to ista govna.Lopovi,primitivci,ograniceni umovi.Svako neka se posveti sebi i svojoj porodici,zapne kao konj i privatno nesto radi,lopovi ce uvijek biti na vlasti.
KlIX da li ste vi sigurni da to nisu mozda "Srbijanci" :) Poturci glupi
Mogli su napisati i "gurbeti" pa da imaš razloga da laješ ko pašće zavezano za tarabu. Ovako laješ bezveze.
Poturci i Srbi se skuplajaji... to je pravi naslov
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve koji nisu za nezavisnu srpsku treba posmenjivati i to po kratkom postupku..bravo narode
Bravo narode što niste primitivci ko ovaj 'nezavisničar'.
Danas sam bila na protestima. Narode politika jade radi. Srebrenica se polako razvija zaposljava se narod vidjele to stranke pa da uzmu pod svoje. Svaki konkurs za posao ce se placati Fejzicu od 1000km do 20000 za radno mjesto. Dok smo uz Camila i Nenada imali to dzabe. Narodu je dosta gladi i siromastva. Srbi i Muslimani su danas disali jedno za drugo. Zajedno smo se borili za pravdu protiv mita i korupcije. PROTIV LOPOVLUKA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)