Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on i bake pokrali preko 30milijardi al i dalje seljaci glasaju haha
A bogami je ovo tanko, čovjek ima papire, a slobodno formiranje cijena je legalna tržišna kategorija, moraće naći nešto jače.
Tako je upravu si to je mirnodobsko pravilo ali i tada po zakonu koji je jos tada vazio SFRJ najvisa cijena proizvoda bez obrade smije biti 88% veca nego kupovna i obradjenog proizvoda 112% na kupovnu ... A posto je proglaseno ratno stanje tada je univerzalno pravilo da na kupovnu smijes imati od 2 do 6% od kupca i bonus 8% od drzave
@iizuka pitanje: da li je taj zakon o kojem govoris bio federalni (tj bio samo na nivou SFRJ) ili je bio slican zakon na republickom (BiH) nivou. Dodina odbrana moze biti da federalni zakon vise nije vazio jer se BiH vec tada de jure odvojila od SFRJ. Ako je ovaj drugi Dodo je odsvirao svoje, mada ce se garat vaditi na foru da BiH zakoni se u to vrijeme nisu odnosili na njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema od ovog nista, samo dimne bombe. Dok je ovakve opozicije u RS nema Dodick cega da se boji.
Mene ovo Bosićevo nosanje papira po sudovima podsjeća na Kebu. A gdje je Kebo ljudi?
Još ga čuva policajac, a konvoj auta dolazi po njega.
Sta je takvi poput dodika u BiH zato nam se i vidi i znade sve nista
poslovan covjek, tako se bogati, zar niste znali. dodo kupio naftu i prodavao je za cijenu koju on odredi. pa zar nije svugdje tako???
Jeste tako, ali u ratu se to zove ratno profiterstvo. Kiseonik za bebe "nisu smjeli" uvesti, kao neki embargo...a Ronhill i D2 vozali okolo lakše nego sad kad je "mir"
Nema teorije da Mile padne dok to ne odluči Bgd i njihova udba koja i danas sve kontroliše i u R. srpskoj i Srbiji i svuda gdje je ostavila pipke od Makedonije do Slovenije. Kad i šta oni odluče to će i da bude., a dokazi to svi znaju kako ih udba i ima i pravi.
Samo budala misli da nije krao, al' eto. Normalno da je krao, ali mislim da je Bosic sada donji, tacnije njegova stranka. SDS je jade u ratu pravio, Radovan svoje pare stampao, krali su i gdje nisu stigli. Ja sam Srbin, pa to priznajem, ali ne osjecam njihovu sramotu.
A gdje je pecat? Ovo moze otkucati svako ko ima pisacu masinu...
Sta je sporno covjek radio. Ovo je cirkus vishe mi lici na skretanje sa pravih socijalnih pitanja.
Ovdje vrijedi pravilo ''jaceg'', ne bi me cudilo da bosic vcrs padne niz stepenice okliznuvsi se na kori od banane, sasvim slucajno
Mozda se bosic oklizne na koru od banane ahahahhahahahaah
7000 $ = 180000000000 dinara Možeš misliti koliko treba da se napiše cifra budžeta bivše države u to doba :)))))))))))))))))))))
RATNI PROFITER DODIK
23 godine star dokaz buuhahaha ee jada od politicara i tuzakanja !
zastara
Čujem da je Duduk zapovjedio da mu helikopterski servis uvijek bude pripravan . . . Valja njemu SIPU preduhitrit . . . Nije Cipar daleko, a do Putka će okolnim putovima . . .