Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sta raditi.. ostavis fino odkljucana vrata, prozor fino sirom otvoren, barem jedan, ako je kuca velika, mozda i dva.. za svaki slucaj merdevine naslonis na balkon i naravno ostavis otvorena balknoska vrata.. ako imas nadzorne kamere, najbolje je da iste uklonis, jer sigurno nasi drotovi na tim slikama nece prepoznati kriminalce koji su vec poznati policiji.. i tako te stvari.... mislim, hajde sto ce ti pokrast sve zivo, ali odose ulazna vrata, prozor itd. ko ce to nadoknadit... i jos nesto... ostavite sve pripremljeno da lopovi mogu fino napraviti i popit kaficu kad vam udju u kucu / stan.. nemojte da se ljudi naljute..
Eno Hame sa mahmutovca.....
Ako bi dosao i ja bih s njim trazio sta vrijedno po kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e fala vam sto ste me prosvijetlili nisam ovo znala
Ako ne kazem isto ko da nisam ni bio lol
"Bilo bi odlično kada biste neke elektronske uređaje poput televizora ili radija ostavili upaljene. To stvara buku i dojam da je neko u kući. Vjerovali ili ne, ovo je jedan od savjeta bivših provalnika." Koji ste vi moroni majko draga. Kako Vas nije stid pisati i jos ih promovisati...
ostavish tursku/indijsku seriju na TV-u, ima da pobjegne svaki normalan provalnik :))))
Najveca glupost koja se moze napraviti je objaviti svima na FB da se ide na odmor, to vazi za one koje ostavljaju praznu kucu. Postanski sanducic je nesto sto prvo upada u oci, tako da je jako vazno naci nekog tko ce postu kupiti i naravno alarm je vazan. Super stvar ako se moze naci i nekog da stan / kucu obilazi. A ovo sa spustanjem roletna meni bas vristi NISMO KUCI !
sreća ne idem na odmor (nemam para) :)
Bit ce halide dogodine aBd
eee moja Martaa, ne može Halid ni do Neuma...Halid je tužan!
Debili razglase svima da idu na more, svim komšijama i prijateljima kazu, pa još i status na FB, i onda se cude kad ih neko opljacka.
Nema razloga za brigu, sve su to policiji od prije poznati provalnici :), samo sto "nikad" nije bilo razloga da ih zadrze duze od 24 sata u pritvoru.
ama vise ih i ne vode u stanicu policije, puste ih odmah. Neko vece uhvatise dvojicu u garazi, provalii, skinuli katanac, otvorili covjeku automobil i oni (policajci) ih pustise. Ja se sokirala na novu praksu jer ih visee ne zadrzavaju ni 24 sata
Mi ti ovdje napravimo sve k'o da smo otisli na ferije i boga molimo da nam provalnik udje u kucu. Kada se to desi, obicno zarobljavamo provalnike koje cesto karakterise odlicna fizicka forma. Ovi se, nakon zarobljavanja, koriste za berbu jagoda, sjecu drva, kosenje trave i drugih fizickih poslova.
poneses stan sa sobom,na more.................
Provalnici vrebaju: Šta raditi, a šta ne kada idete na odmor i ostavljate prazan dom......... malo vam je zbrckan naslov i znakovi interpunkcije nedostaju.............
Ima samo jedan problem. Ja ove godine neJdem na ljetovanje .
Danasnji lopovi su operisani od alarma, sigurnosnih kamera, to njima ne predstavlja ni najmanju prepreku da udju u kucu i obave ono sto su naumili.
mogul ja kod tebe...al ne zanima me nakit i novac...;-)
ponekad i vasi "prijatelji" ukazu lopovima da ste na godisnjem ili odsutni i do kad zato pamet u glavu alarm na kucu zeder na auto pare i zlato u banku i na odmor