Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ,bojite se kada bude nacionalnost upisivana da če se vidjeti koliko je hrvata manje i srba na teritoriju gdje je vladala ArBIH., odnosno kako niste samo vi protjerivani, več ste i vi isto radili. nikad bošnjo samo HRVAT PO ROĐENJU I PO UBJEĐENJU .
Šta ako se na popisu pojavi veći broj muslimana, nego prije rata??? Problem!! Nije bilo genocida! Ako se pojavi manji broj??? Problem! Neće imati svoju državu!! Valja to iskalkulisati!!!!
EEEEEEEEE bale balave ko uvjek koci i sere nemozete mimo odluke hrvata i srba ni da se popisate a kamoli da pravite muslimaniju....
@ Srbima A vi se udarajte nacijonalizmom po glavi jer sa njim neceto nista vise moci nego to.
@tesko onome mi vam o tome stalno pricamo al\' nisu svi kao ti pametni da skontaju vecinom ste glupani zesci
Teško onom koga nema...Ovi chetnici pobiše 200000 bošnjaka, aselise oko 750000, nebi me čudilo da da nas ima i milion ili manje....vidim opet za bajram inostrani pjevači i pjevaljke turbo folka po Sarajevu, Živinicima, Tuzli...sramota i treba te nas poklati chetnici jer \'vaki kakvi smo i ne zaslužujemo bolje.
ima nele da stanu u pi..u tvoje matere ako treba a vjerujem da ih tamo moze stati bas toliko
dok se u Republici Sumskoj zatvaraju osnovne skole zbog nedostatka ucenika, u Federaciji se nove otvaraju. pa osnovaca u RS-u ima ko u Tuzli, a da ne spominjemo Sarajevo, Zenicu, Bihac... tak da Smrdovci, donji ste
Sta pisete gluposti gamad jedna, i sto ne idete na svoje portale. Znate i sami da su Bosnjaci najbrojniji, i zna i budala najveca ko su hadzije u ovoj zemlji, i ciji je glavni grad, i gdje se cuje stotine ezana. Crknite ali to ce dovijeka biti tako.
Nema veze koliko ih ima - uvijek mogu importirati tristo miliona turaka..:)
osnovni problem muslimana-bošnjaka-bosanaca-albanaca-sandžaklija-arapa u bosni i hercegovini je upravo ovaj redoslijed, odnosno ove etničke skupine koje islamska zajednica želi podvrgnuti pod političku vlast SDA I SBIH! građani muslimanske vjeroispovjesti su se na posljednjem popisu stanovništva izjasnili kao Muslimani - pri čemu veliko M označava njihovu nacionalnu orjentaciju! postavlja se pravno-političko pitanje kako je onda Muslimanska politička elita, točnije SDA mogla jednostrano odlučivati o nacionalnom opredjeljenju Muslimana u BiH i tako ih pretvoriti u Bošnjake! to je flagrantno kršenje ljudskih prava, pri čemu se muslimanskom narodu nije ostavila mogućnost opredjeljenja nacije demokratskim putem, a sam daytonski ustav, a time i ustavi entiteta su izmjenjeni neustavnim putem! TO JE OSNOVNI RAZLOG ZBOG ČEGA SU SDA I SBIH GLASALE PROTIV DONOŠENJA ZAKONA
hahahahahahah Definitivno Bosnja nema ni 1,5 miliona dok ne smiju da se popisu !!!