Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stazem se sa pro slo, ni meni nije jasno zasto neko ko radi u Slo dodje u BIH da protestuje ispred slovenske ambasade.
sta bi da rade i jos povrh svega da imaju prava
a moj Fahro ja bih Slovenkama samo aplauze davao kao mojim kucnim pomocnicama, joj srece.
za pro slo, tamo tvoju nanu zadovoljavaju
pa sto rade tamo ako im tako ne valja?
najbolje za osvetu Slovenke ghu.zi.ti i to prekovremeno bez prava na zalbu
Kad je manjak para otvara se puno, puno problema. Pitanje je kako napuniti račune budžeta, firmi i radnika. Ali izgleda da ne može bez protesta...nažalost!
Hajde krenite ,niko vam nece bolje sutra donijeti ,Savjet iz Dijaspore.
Dodine, tihog i covine krize vi placate, placamo!
Zašto moliću lepo radnici iz Federacije BiH dolaze u PC i blate naš obraz? Šta će pomislite Slovenci da PC misli o njima? Još kad dobiju poštu sa kodom Srpske onda će stvarno misliti da ne želimo njihove investicije. A bilateralni odnosi između ove dve zemlje su idealni, FlySrpska i Adria su partneri, CPM će graditi autoput, Ljubljanska banka je sponzor Adria lige. a Predsednik za to vreme šenluči po S. Brodu :(