Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Ova lijevo isla s´menom u skolu , Ja joj pokazivo kako da \"osjeti magiju\" u krevetu.....!
ova prva s lijeve strane, to vam je ona sa reklame dino kafa i vitalis sokovi, a bezze protestuju jer su bezobrazni, hoce sa tri godine skole imaju status kao i profesori sa cetiri. a da ne pricamo kako su zavrsili tu trecu...tu bi SIPA imala posla...
Auuu ove prve uciteljice....uci me,poduci me...zelim sve da znam, i platu cu da ti dam..
ova u cvikama...karo sam je ljetos
joj ko je ckapi na prvoj slici u cvikama
-A i vi prosvetari ste dzubretari u drzavi , najvise placenog odmora imate , -i opet negodujete.
kakva je ovo uciteljica lijevo , ljudi sta je ovo , gledaj tete
Semihaaaaaaa! Tajoooooooooo! Ostavkaaaaaaaaaa!
Ne znam zasto su komentari uopce dozvoljeni da isfrustrirani maloumnici lijece komplekse ponizavajuci tudju diplomu, a sumnjam da oni bolju od uciteljske uospte i imaju, i ako imaju dzaba im kada su invalidi u mozak.
prosvjetni radnici, najveci uhljebi BIH. da im bi sa visom srednjom da mlate novce. pa gospodo trebali ste biti inzinjeri, a ne uciteljcici
Svim prosvjetnim radnicima cestitam njihov dan ! Nazalost u rs-u se danas nije niti cestitalo jer kako kazu \" imaju Sv. Savu \" . I to se postuje ali nije dobro nametati to i drugim narodima . Danas je dan prosvjete u cijelom svijetu izuzev rs-a .
kako je dobra ova prva uciteljica
Samo poruka prosvjetnim radnicima,da ne posustanu,jos jedino vi ste sposobni dokazati ovom narodu da ova vlast samo brine o svojim licnim interesima,ako nista svi ste skolovani znate koristiti svoju glavu ,ne mogu vas izraditi razlicitim obecanjima i lazima Moja podrska prosvjetarima.
Neka su im smanjene, ne mogu oni sa tri godine fakulteta biti profesori i tsci VII stepen kao neko sa cetiri godine. Cuj molim te profesor razredne nastave, to su uvijek bili učitelji i ostaće učitelji. To sto im je neko obecao da nakon naknadno polozene trece godine sticu titulu profesora i sto su bili naivni i dali pare njihov problem.
pa zar u gradu koji je \"kicma drzave za covjeka\"tako da udaraju na zlaju...sramota