Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nam Isto rade uz pomoc domaci izdajnika
Ljudi gledate li utakmicu Vels BiH baraž, produžeci su?
Mi Bošnjaci smo podanički narod nismo naučili misliti svojom glavom ovo što nam se danas dešava je očit primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šteta što su otišli…napravili su vise u BiH za 20 godina nego turci za 500.
Za 500 godina turci su izgradili 3 mosta, bezbroj kula i zatvora, haracili i prekrstavali silom; tocka; Za kratkog vijeka AU je izgradila kuce i zgrade u kojima su smjesteni najelitnije obitelji i mnoge javne ustanove, cestovne infrastrukture, kanalizacije i gospodarske objekte, prema najvecim standardima, sto je ocito jer i danas su kvalitetniji od novokomponovanih gradjevina. I sto cemo sad ?
Danasnja EU je tada bila Austro-Ugarska monarhija.BiH je iz feudalnog osmanlijskog ustroja presla u industrijsko doba. Sve isto kao i dan danas!
Šta je sa HRVATIMA TAD BILO?? NEMA NI NA MAPI HAHAHAHA..... A SAD KROJE NAMA PAMET FUKARE
Nikad nije prošlo
Čuj tražili da imaju vezu sa Osmanlijama??? Pa zar i oni nisu bili okupatori??? Natjerali pola Bosne da prijeđe na islam...
"Neprijatelstva" krecu iz vjekovne i stoljetne zelje da se Srbijom ili Hrvatskom proglasi cijela danasnja Bosna i Hercegovina ili neki njeni dijelovi. Programi se rade od 1844 i "Nacertanija", preko Kraljevine SHS, Kraljevine Jugoslavije, NDH, crtanja na salveti u Karadjordjevu, preko UZP HZHB, pa do genocidnog manjeg entiteta poznatog kao RS. - Izuzetak je 45 godina Titove Jugoslavije. ZAVNOBIH-u 1943 hvala, a i svijetu koji nas je u njegovim granicama priznao 1992!
"Neprijatelstva" krecu iz vjekovne i stoljetne zelje da se Srbijom ili Hrvatskom proglase dijelovi Bosne koji to nikada nisu bili ranije.
"Neprijatelstva" krecu iz vjekovne i stoljetne zelje da se Srbijom ili Hrvatskom proglase dijelovi Bosne koji to nikada nisu bili ranije.
Od kako su Bosnjaci razoruzani od austro-ugara oni imaju probleme. Sad su ga vratili u svoje ruke, I ako ga izgube opet ce imati probleme.
Grohotom se smijem....
Pa složičemo se svi narod zajedno živi i nema problema sa komšijom!! Dok nam se ne natovare neškolovani idioti!!
Ej gavrilo crni šta nam uradi.
Podjele su nastale kad su osmanlije dosle i traju od tada a ne kad su becki papci dosli
Koliko je mladih Bosanaca za tu Austrougarsku ostavilo kosti izvan Bosne i Hercegovine. Dovoljno je da u google upišete : " bosniaken friedhof lebring"
Mislim da ih je opet puno vise ostavilo pod becom