Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlaška k r m a d i, ostavio sam vam komad noge na žuči i sutra bi ovakav sa štakama ostavio i drugu, ne dirajte dacu, nikad mu prave sarajlije i bosanci nisu ništa zamjerali. dođete na ovaj sajt da zakuhavate. i još nešto redakcijo, nije DACA, otkud vam taj beograCki anglasak, vazda se govorilo DACO
Pa kakve veze ima ako je bio alkoholicar sa njegovim stvaralackim opusom,a sta su bili Bukowski,Hemingway u poredjenju s njima je bio mala maca. Bio je pisac koji je pogadjao duh Bosanski,sve dobre i lose osobine ovog naroda,bio je jedintven i svako ko je odrastao u Bosni uzivace u njegovim tekstovima,nek mu je pokoj dusi
Na ovim sajtovima najviše bolesnika.Kako pojedini razmišljaju pod hitno trebaju sami sa sobom popričati ili sa psihijatrom.Daca ili Daco je prava faca kakvu vema rijetko možeš sresti,tako da zavidim svima koji su ga poznavali bio alkohličar ili ne bio nema veze.
@bubica Kakva patetika?Sto je neki tip skocio sa 39km,to je kostalo,tih 5 min 50 miliona dolara,sponzor bio red bull,eto i za to se trose pare,obicna reklama. O djevojcici sve najbolje al takvi su ti talibani i Afganistan,zaostao narod,jos u srednjem vijeku. A sds i sda,demokratija druze,narod glasao i izabrao. Nek se i DACA spomene!
pokoj mu dusi, i o mrtvima sve najbolje, ali....jucer je lik skocio sa 39 km visine, u pakistanu neki dan talibani tesko ranili 14-godisnju djevojcicu jer se zalagala za obrazovanje, sds i sda uzeli lopatom opstinske izbore, a vi nasli opet patetiku valjat\'???
O komentarima mogu reci samo ovo : Ko je sa vama zivio,ni pakao mu nece tesko pasti !! A Daco je bio veci od ovoga grada,puno veci. Naravno,da je bio alkos,svako razumno bice je alkos. In vino veritas. Elem,pokoj ti dusi Daco !! I ne brini ima nas jos dosta,koji cuvamo \'nase Sarajevo\' !!
Daco je Šminka ! Život ga nije mazio (al koga jeste?). Da je bio pijandura, bio je ... Al šta sad... Bog će da sudi a ne Klix-ovci ! Priče su mu zanimljive, nisu loše ... Lik nije nikome zla nanio, bezveze ga sad ovdje olajavate!
STA VRIJEDI POSATI O JEDNOM PISCU NARODU KOJI JE 90& NEPISMEN, JER NE CITA, TE I PORED MUZEJA I GALERIJA U \"SVOM\" GRADU U NJIH NE IDE. I JOS JE PISAC UZ SVE TO \"VLASKO KRME\".
opet vi o srbinu
Dzamonja nije nikad bio ranjen, pijanog ga je udarilo auto u centru grada, da bi par mjeseci nakon udesa pisao \"dragi čitaoci pisac ovih redova se oporavlja od posledica ranjavanja agresorskom granatom\". Inače je bio hronični alkoholočar i mislim da je umro od ciroze jetre. čitav njegov \"stvaralaćki opus\" se svodi na kafanu i ispijanje alkohola. Zbog alkohola mu se i porodica raspala. Svak ko je živio u ovom gradu sjeca se Dace usranog i upišanog kako hoda gradom i hvata bjele miševe. Lik nikad nije bio trijezan i nevidim čemu sad pisanje o njemu osim ličnog interesa par pojedinaca koji su sigurno i sami alkoholičari na ličnoj promociji.
pokoj mu dusi bas je tuga kada nigdje nisi prispio, ni u Americi ni u BiH
fakat težak život ........tri ptua,otac se ubio,jadnićak
pa to je klix, šta se čudiš, pod vodstvom hrvatskog establišmenta iz Viteza
Izvijestan period je proveo u Americi,baš kada su najbolji sinovi ginuli u odbrani ovog grada i jedine nam BiH,njegov literalni opus je ispod svakog prosjeka,pa se pitam šta je cilj ovih UBLEHAŠA što ga kuju u zvijezde!