Sjećanje na nevinog dječaka
0
Prošle su tri godine od ubistva Denisa Mrnjavca
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sunce drago :( Majci snage jer nema vece boli kad ono sto ti je raslo ispod srca otkinu na takav monstruozan nacin :( Denisu spokoj njegovoj mladoj dusi :( A pociniocima sve najgore zelim da ih zadesi, steta sto nismo Amerika pa da svaki dan cekaju na svoju inekciju!
vi ste za javno pusenje indira malenog , seljacine jedne !!!
pocivaj u miru, djecace
efinasna policija \"bolji brži\"???? počivaj u miru... :_(
Ja sam za javno vjesanje pocinioca!
Denis je vrsnjak mog sina i pociniocu uzasnog nedjela zelim odgovarajucu kaznu ako je uopste moze biti. Njegovoj majci Ani zelim jako puno snage i izdrzljivosti da prezivi vjecitu bol zbog gubitka najdragocjenijeg.
Nek ti dusa pociva u miru
Pcivaj u miru andjele!!! A nadam se da onima koji su te ubili svaki dan u zatvoru sapun ispadne.To je bagra koja ne zasluzuje zivjeti,trebalo ih je sve do jednog povjesati da im se sjeme zatre!!!
R.I.P. Denise...