Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganska mindja je za 3 stepena toplija od obicne, naucno dokazano.
Što Balašević reče: \"Ciganka mi gledala u dlan, al\' ne vide tebe Slavice, ništa mi na dlanu ne vide, eh, što ne skinoh rukavice!\"
I sta bi...Je li vidjela sta ?
Hahahha... Je li ovo placeni oglas :)?...
Ima ih i po Europi tih cigancica ,jedna istina bio sam na zelenoj pijaci da kupim povrca ,kad pored mene jedna mladja cigancica nudi se i pita prodavaca kaze mu hoces da ti gledam u dlan ovaj ce ti na to daj pusti me nemav vremena radim ,okrece se meni i mene pita isto da tebi gledam u dlan ja joj na uho da podavac ne cuje ...hocu....ali dole da mi gledas da cucnes ...!
Tuzlanke su droIje, provjereno. Čast izuzecima.
Džaba dajete pare cigankama, a sve se zna. Imat ćete državu na 24 posto PiH i jest ćete zlatnim kašikama. Đe bi čovjek više od toga?!
Ku.rca i graha, platio bi joj u naturi
@jasko --- u pravu si jasko... i ja sam to primjetio... kod nas u sarajevu napokon vidis neku finu facu, pridjes pa u pricu kad ono dosla iz tuzle da studira ovdje.. ove nase su sve gaborke za tuzlanke
youtube.com kucaj ovako: validna legitimacija dzav ano bioskop kul stvar.
\"Proricanje sudbine sve učestalije na tuzlanskim ulicama\" kaze naslov teksta a onda u nastavku \"U Tuzli \"djeluju\" tri – četiri gatare...\".... Koliko je onda prije bilo? Ko pise ove tekstove i citali ih prije objavljivanja!?
TREBA OVIM CIGANKAMA KARU UVALITI,,PA NEKA ONDA GATA
tuzlanke najbolje trebe u bih.. fine evropske face
ciganka mi ciganka mi gatala u dlan da ja nemam srece u ljubavi