Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA se sama izbacila iz vlasti... kad je narod nije mogao izbaciti, oni su se sami izbacili
Znaci ovo sam odaaaaaaavno cekao. Ovi sto brane SDA samo cu vam jedno pitanje postavit: Sta je SDA uradio za ovih 20 godina vlasti? Ne, cek da preformulisem pitanje. Sta je DOBRO za BiH uradio SDA u 20 godina ? Hvala
sdp je donio pravu odluku. bravo
ma sda je ispricala sto je imala, bilo je pitanje samo vremena kad ce doci do ovoga, a jedini i istinski krivci su oni sami...
Ova SDA ovih dana puca iz prazne puske...hvataju se za slamke da bi umove ovog ispacenog naroda promjenili,kao sto se vidi prvo izvedose radnike konjuha da ih podrze,a sto je jos gore hvataju se rahmetli Alije Izedbegovica. Ma pustite vi covjeka na miru ..naravno da netreba zaboraviti nikad sta je on uradio za BIH.Ali nazalost poslije njegove smrti su dosli kriminalci i lopovi i sve gola banda oja je najvise sebi nakrala!!!!
SDP-ovci ili komunjare kako vas vole nazvati, samo mi nije jasno zašto ste toliko punu mržnje.Vrati će vam se.Pogledaj te malo komentare SDA-ovih glasača je li bilo uvreda.Vaš je stav nevolimo nacionaliste fuj ! a da nije bilo u 1992 god Alije Izetbegovica rahmet mu duši koji je osnovao SDA i ARBiH, kada se u stranku uključiva li bez obzira vjeru i pripadnost, tada je SDA RADILA ZA DRŽAVU I ČOVJEKA ŠTO SADA VI PROPAGIRAT. SRETNO!
razina vlasti je - O.. ne dajte se pometi
Suha borba za vlast. Neki se raduju padu SDA. Sjasi Murta da uzjase Kurta. Teska buducnost pred nama.
Mislim da ce se SDA raspasti, naravno ne potupune vec ce postati jedna manja stranka. SDP ce biti lider a SBB poslusnik gdje je najvaznije da Fahro moze prosparirati i izblokirati sve istrage u vezi njogvih repova. Mislim da idemo u jedan totalitarizam slican onom u RS.
Pogledajte ljudi moji komentar ovog ra.tko-mladi.c to je SDA-ovac, pogledajte kako pise, To su pravi muslimani iz SDA
Хоче ли бити промјене у Републици Српској.
turska posla
Cuj nesmeta 2 entiteta a smeta 3.I ko fol sad BiH nije podjeljena.A sta je to RS?Mungosi OSTAVITE NAS NA MIRU!!!Pravite sebi zapadnu Njemacku u Sarajevi i Zenici kao i do sada
meni baš šega ovaj radončić,,smiješno priča :-))))
E moj crni Zlatko, šta uradi,gdje češ sa ovom komik figurom i kriminalcem praviti koaliciju, a do jučer si za njega govorio da je največi kriminalac u državi.
Evo šta je Lagumdzija govorio Radoncicu... http://www.youtube.com/watch?v=-d_726NjQss
čovjek koji je došao u Sarajevo sa gaćama na štapu,koji ima dvije velike kartonske kutije kriminalnih dosie-a i slučajni prolaznik-Valter ministar sigurnosti i ministar \"inozemnih\" poslova?! KAKVA LJUBAV,KAKAV APSURD?!