Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje idu svi samo ne pravi studenti :D
Uf kako se studenti organizuju kad treba se pijančiti i flertovati u pijanom stanju. A kad treba protest, da ih šaka ne izadje. Volim nase sposobne studente.
super ekskurzija, volio bih i ja ali sam stariji cova.. :)
Kao dio prošlogodišnje škole bordanja svima koje interesuje ovaj sport velika preporuka. Pozdrav za instruktora Kenu cupavog ;) Care vidimo se
Prijatelji samo radite, imate punu podršku. Svi vi iz ekipe ste super, dobra ste raja radite kako ste i do sada. I ove godine idem na planinu sa vama, ovaj put učim bordati.
haha jao nurkovicu, jesi ovo sad upravo otvorio novi klix profil?
Nurkoviću, ako ovo citaš, imaš bolesne fanove koji te prate u stopu. Pazi se ti moj Nurkoviću 'sheker' pokazuje zabrinjavajuće oblike opsesije tobom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitke mladim ljudima koji organizuju ove škole kroz koje mladi ljudi imaju priliku na uče skijati i bordati. Samo hrabro, družite se, učite, edukujte se, idite na planine i ne obazirite se na luzere i hejtere koji ništa u životu nisu postigli pa samo sjede pred monitorom i očajavaju! Sretno
joj nurkovicu car si hahaha
opet vjeciti studenti organiziraju sebi ekskurzije...
Prijavi se i ti pa malo sa rajom udahni zraka i nauči skijati, bit će ti sve bolje.
a ti cigo si sigurno onaj nurkovic. rodila te majka..